2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال شخصی داشتم

112 بازدید | 14 پست

البته ببخشید در مورد پریودی .چطور یسری هستن مهمونی و مسافرت میرن ولی من سه شب اول مخصوصا شب اول مجبورم نصف شب پاشم لباس عوض کنم نوار بهداشتی تافته مشبک سایز چهارش رو هم میگیرم خدا نکنه یبار رو به بالا بخوابم همه لباس و رخت خواب کثیف میشه پس اون خانومایی که خیلی چاق هستن چه سایزی از کجا میخرن .این برا من مشکل شده تصمیم گرفتم سایت مطرح کنم شاید یه راه حل پیدا کردم راحت شدم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نوار یلدا تافتع میگیرم خیلی راحته ..ولی منم همش ب همین موضوع فکر میکنم ک افراد چاق چیکار میکنن ‌پس

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
رفتی دکتر شاید خونریزی زیاد علت داره؟

مشکل ندارم وقتی می‌خوابم روبه بالا انگار نوار کوچیک برام میاد جلو یا عقب لباسم داغون میشه 

من نوار یلدا تافتع میگیرم خیلی راحته ..ولی منم همش ب همین موضوع فکر میکنم ک افراد چاق چیکار میکنن ‌پ ...

از اون سایز بزرگا رو میگی درسته 

باشه همون کاپ میخرم بلکه حداقل شب راحت باشم بدون استرس

شب و روز راحتی به خدا 

اصلا اون قسمت زندگی در پریود رو دگرگون میکنه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مشکل ندارم وقتی می‌خوابم روبه بالا انگار نوار کوچیک برام میاد جلو یا عقب لباسم داغون میشه

نوار درمان بخر شب‌های اول بذار رو رخت خواب 

از سرجی فیکس یا لباس زیر یکبار مصرف استفاده کن . نوار هم تافته مدل یلدا بذار خواستی دوتا 

نوار درمان بخر شب‌های اول بذار رو رخت خواب از سرجی فیکس یا لباس زیر یکبار مصرف استفاده کن . نوار هم ...

مرسی عزیز .تاپیک زدم بدردم خورد