2777
2789
عنوان

میشه مشاوره بدین حالم خیلی بده

77 بازدید | 10 پست

خسته شدم بخدا خیلی تو فشارم شوهرم اصلا بهم احترام نمیزاره حرمتی نیست بینمون .همش ضایم می‌کنه همش بد رفتاری می‌کنه خستم بخداااااا میگم کاش بمیرم راحت شم.دست پیشم میگیره .امشب با عشق داشتم باهاش حرف میزدم یهو ببخشید وسط حرفم گ.و.ز.ی.د می‌خنده میگه من پیش تو راحتم دفعه اولشم نیست خاک تو سرم که دلم اینقد رخنه هر بار یه غلطی می‌کنه دلم نمیاد باهاش خوب میشم .الآنم دست پیش گرفته میگه چقد تحقیرم می‌کنی هیچوقت هیچکس منو دوست نداشته چه کنممممممموه کار کنم که یکم بهم احترام بزارم قدرمو بدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا خیلی سخته،واقعا درکت میکنم،راهکاری ندارم فقط اومدم همدردی کنم...یکم صبر کن اروم بشی فعلا عکس العملی نشون نده تا بعد مشکل رو بررسی کن ببین چکار میتونی بکنی این کارو نکنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حقیقتا خیلی سخته،واقعا درکت میکنم،راهکاری ندارم فقط اومدم همدردی کنم...یکم صبر کن اروم بشی فعلا عکس ...

بخدا ۳ساله دارم تحمل میکنم عقلم به جایی نمی‌رسه خودش می‌دونه اگه بخوام بد بشم دهنش سرویسه

چه قدر ماجرا رو بزرگ می کنی گلم ،طفلک دست خودش که نیست ،گناه داره 🥲گوزو مجرم نیست به خدا 😅شاید قصدی نداره اخلاقش این مدلیه،حالا مثلا به طور خلاصه در حد دو جمله مشکلاتی که باهاش داری بنویس یه روز که خوب و خوشید بده بهش بگو اینا رو بخون اگه اینا رو حل کنی باعث میشه منی که اینقدر دوست دارم حس بهتری داشته باشم  و تمام بحث هم بعدش نباشه 

اره دارن ولی نه سر یه موضوع مهم که اینکارو کنه

یه تقلب بهت برسونم مردا از اینکه مورد توجه نباشن متنفرم یعنی میمیرن که توجه جلب کنن اگر بهت توجه نمیکنه ۱۰۰ برابر توجه نکن ولی خب زیادم رو رفتاراش کیلید نکن