2821
2789
از خودتون بگین نمیدونم حرفی چیزی اگ فک میکنین لازمه یا نیاز دارین حرف بزنین خشحال میشم

والا مغزم پوکید از بس تحلیلات روانشناسانه ارائه دادم تو نینی سایت.

سر انگشت ندارم انگار دیگه،

میدونی چیه؟یه نیاز درونی از بچگی باهام بود که روانشناس بشم. 

اطلاعاتم الان خیلی خوبه. ولی یه حس مزخرف دارم که بهم میگه باید به همه کمک کنی. دنیارو نجات بدی.

من خودمم نمیتونم نجات بدم😂 

این حس لعنتی ولم نمیکنه. 

طرف خودش رفته من هنوز دارم بهش اطلاعات و راهنمایی میدم و پیگیرشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا مغزم پوکید از بس تحلیلات روانشناسانه ارائه دادم تو نینی سایت.سر انگشت ندارم انگار دیگه،میدونی چ ...

دقیقا تو مث منی عاشق روان و مشاورم به همه کمک میکنم الا خودم

دقیقا تو مث منی عاشق روان و مشاورم به همه کمک میکنم الا خودم

یه شنونده ی فعال و مغز تحلیل گر.

دوستام رسمأ به چشم تراپیست بهم نگاه میکردن.

اونا سبک میشدن من سنگیییین و بی انرژی.

الان که هم دیگه ارتباط ندارم باهاشون نتونستم جلوی این میل درونیم رو بگیرم اومدم اینجا . میگم اگه کاری ازم بر میاد و من میدونم در موردش بگم. 

یه شنونده ی فعال و مغز تحلیل گر.دوستام رسمأ به چشم تراپیست بهم نگاه میکردن. اونا سبک میشدن من سنگییی ...

مرسی مهربونم کمک کردن خیلی قشنگه ولی خب نجات دهنده اصلی اول خود آدمان برای خودشون

از خودتون بگین نمیدونم حرفی چیزی اگ فک میکنین لازمه یا نیاز دارین حرف بزنین خشحال میشم

بدار من بگم کلی حرف و درد دل دارم خاهر😂اووم خب چند وقتیه دارم دانشگاه میرم بعد از این طرف هم خانه دارم یکم کارای خونه مونده ، درسامم که هیچی نخوندم کم مونده به امتحانات ، یکم تنبلم راستش 😂یه روز برم کلاس تا شب حال ندارم کارای خونه رو انجام بدم 😂بعد از این ور هم میخوام اقدام کنم واسه بچه ولی میگن تنبلی تخمدان داری جدیدا این مشکل خیلی رفته رو مخم ، بعد جونم برات بگه که خاهر 😂خانواده ام شرایطشون زیاد اوکی نیست دلم میخواد براشون یکم چیز میز ببرم ولی با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم 😂واین روزا هم وقت ندارم برم چون کلاس دارم و تا شوهرم بیاد باید ببرم بدم ، واسه داداشم یکم شلوار اینا گرفته بودم ۱۷ سالشه میره سرکار خیلی براش نگرانم مشروب خورده چند باری پدر نداریم معتاده مادرم حضانت و طلاق گرفت آورد ما رو بزرگ کرد الان داداشم میره سر کار ولی بزرگتر بالا سرش نیست میترسم از آینده اش ، خلاصه کلی حرف دارم راه حل ندارم براشون 😂خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ولی خب رو حساب درد دل بذار حس بد و منفی نگیر 

الانم گرسنمه دلم میخواد یه چیزی بخورم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بدار من بگم کلی حرف و درد دل دارم خاهر😂اووم خب چند وقتیه دارم دانشگاه میرم بعد از این طرف هم خانه د ...

واقعا ناراحت شدم عزیزم درسته کاری از دست من بر نمیاد ولی شاید بتونم یه تسکینی برای حرفات بشم🫂🤍

مرسی مهربونم کمک کردن خیلی قشنگه ولی خب نجات دهنده اصلی اول خود آدمان برای خودشون

میدونی چیه؟

انگار اینجوری دارم به خودمم کمک میکنم. 

در واقع درون خودمه که داره این رو طلب میکنه.

من خیلی از مسائلی که میدونم رو‌ خودم با تجربه و تفکر بهشون رسیدم . ولی وقتی مطالعاتم رو شروع کردم دیدم همون نظریات خودم رو توش نوشته.

انگار که من ِِواقعی ناکام مونده و هی دنبال اون چه که میتونست باشه میگرده.

( من کلا زیاد اهل صحبت در مورد این مسئله ام نیستم، گفتی حرف بزنیم یهو منم دلم خواست با یکی حرف بزنم )

ببخشید طولانی شد

واقعا ناراحت شدم عزیزم درسته کاری از دست من بر نمیاد ولی شاید بتونم یه تسکینی برای حرفات بشم🫂🤍

قربونت عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم 😘گفتم با لحن انرژی منفی نخون🥲 به دید درد دل نگاه کن بهش😘 فقط خواستم بنویسم تا تخلیه شم ولی خب با این چیزا تخلیه نمیشم راستش ،باید برم تراپی 

بدار من بگم کلی حرف و درد دل دارم خاهر😂اووم خب چند وقتیه دارم دانشگاه میرم بعد از این طرف هم خانه د ...

درسته زندگی خیلی سخت شده هممون تو زندگیمون مشکل و دردسر و..هس هرکی میگ من مشکلی ندارم دروغ گفته ولی خب من اعتقادم اینه اصلا شعار نیس چو جهیزیه که تو زندگیم تجربه کردم همیشه و هرجا که به خدا تکیه کردم و بهش اعتماد کردم زمانی ک به ته ته خط رسیدم دیگ نه راه پس داشتم ن پیش هما چیو رها کردم و به خودش سپردم  چنان قشنگ برام چید که اصن قربونش برم خیلی خوبه خیلی فقط صبوی کن خاهرم صبوری مطمئن باش هیچ چیزی اینطوری نمیمونه برا همون خدا شب و روز و آفرید که بگه بنده من همه چی در حال تغییره حتی حال خوب و بد تو و هیچ جیز پایدار و ماندگار نیست...

میدونی چیه؟انگار اینجوری دارم به خودمم کمک میکنم. در واقع درون خودمه که داره این رو طلب میکنه.من خیل ...

خیلی خوبه عزیزم چون تو ذاتت قشنگه و این حس کمک کردن رو خدا دردن تو قرار داده بابتش شکر گزار باش چون دنیا به وجود ادمایی مثل تو نیاز داره

قربونت عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم 😘گفتم با لحن انرژی منفی نخون🥲 به دید درد دل نگاه کن بهش😘 فقط خ ...

تراپی خیلی خوبه ولی خب حرفایی ک قراره بهت بزنه اینه ک میگه همه این مسائل ریشه در کودکی داره و ...و حرفای تکراری و کلیشه ای بنظرم عزیزم اول و آخرین یاری دهنده خود تو هستی خودتو باور داشته باش

درسته زندگی خیلی سخت شده هممون تو زندگیمون مشکل و دردسر و..هس هرکی میگ من مشکلی ندارم دروغ گفته ولی ...

آره عزیزم قربون خدا برم به شخصه خیلی تو زندگی هوامو داشته ازدواج خوبی نصیبم کرد که از شرایط سخت در اومدم فقط ازش میخوام این برادرم رو هم عاقبت به خیر کنه و راه درست جلو پاش بذاره 

آره عزیزم قربون خدا برم به شخصه خیلی تو زندگی هوامو داشته ازدواج خوبی نصیبم کرد که از شرایط سخت در ا ...

اگه دلت خواست براش انرژی مثبت و دعای خوب و هرچی که از دلت میاد بگو بلکه خدا صدای تو رو بهتر ازصدای من شنید دوست خوبم