2777
2789
عنوان

شفای الهی

551 بازدید | 5 پست

سلام بر شما

👨‍⚕دکتر مجتبی خوانساری هستم پزشک عمومی

در زمینه تاثیر درمان معنوی و قرآنی بر بیماریهای لاعلاج که با ابعاد جسمی و عمدتا روحی و روانی همراه هستن و به درمان های مرسوم دارویی و روان درمانی و...مقاوم هستن تحقیق کردم و تاثیر گذار بودن این درمان رو در بیماریهایی مثل(میگرن،پانیک،وسواس،روده تحریک پذیر عصبی و ....) شاهد بودم و به من ثابت شد و میخوام به شما مردمی که گرفتار این بیماریها هستید هم ثابت بشه. لیست بیماریهای جسمی و روحی روانی که ناشی از همزاد و چشم زخم و جادو و... ایجاد میشه خدمتتون ارائه میشه.

تصمیم گرفتم این درمان رو به صورت رایگـــان در اختیار هموطنان عزیزم قرار بدم.

این درمان قابل راستی آزمایی هست و هرکسی چه با عقیده چه بی عقیده چه مومن چه شکاک و یا حتی منکر میتونه انجام بده و نتیجه رو ببینه و در نهایت بعد از حدود ۱ماه قضاوت کنه درباره اثر داشتن یا نداشتن اش.

به جمع ما بپیوندید و ان شالله بعد از بهبودی درمان رو به دیگران معرفی کنید.

✅این درمان شفای الهی با کلام الهی هست به واسطه آب متبرک قرآنی و درمان های مشابه و توصیه های خداپسندانه و موثر و رایگان و انجام روش های بسیار ساده.

✅گروه پرسش و پاسخ هم داریم🤔

جهت دانلود و مطالعه کتاب و فایل ضمیمه به سایت شفای الهی مراجعه کنید

@Shfaye_elahiاینستاگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان