2777
2789

سلام خوبین کسی میشناسین که ی ه و د ی یا کلیمی باشه شنیدن دعاشون خیلی جواب میده لطفا اگه کسی می‌شناسید که کارش خوبه بگین اگه استان فارس باشه که چه بهتر اگه نبود هم موردی نداره  

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه؟

خیلی طولانیه خلاصه بخام بگم شرایط خانوادگیم اصلا خوب نیس پدرم معتاده کتکمون میزنه یه بار ازدواج ناموفق داشتم که همین شرایط خانوادگیم باعث جداییم شد خیلی خستم دلم میخاد از این شرایط خلاص بشم دیگه الان یک ساله با یه نفر تو رابطم خیلی پسر خوبیه دوسشم دارم اما خانوادس قبول نمیکنن میخام هم دعا برای خانواده خودم بگیرم هم اون 

داری با دستای خودت خودتو بدبخت میکنی همینجوری ادامه بده عاقبتت از الان دیدن داره

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

داری با دستای خودت خودتو بدبخت میکنی همینجوری ادامه بده عاقبتت از الان دیدن داره

اگه هیچ راهی نباشه چی؟ من خیلی صبر کردم خیلی نذر کردم خدا رو التماس کردم ولی نشد... فکر می‌کنم دیگه هیچ راهی نیس جز این 😔