2777
2789
عنوان

قرص کلوموفین

58 بازدید | 5 پست

من ۳۶ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم. امسال خواستم بچه دار شم، آزمایش ها خوب بود گفتم خیر سرم دو قلو حامله شم با هم بزرگ شن، بهم قرص کلوموفین داد بعد ۱۵ روز آمپول hcg زدم اون ماه حامله نشدم، بهم گفت نشدی باز همون قرص ها را بخور روز ۱۴ بیا  امروز رفتم میگه دوتا کیست ۲۱ میلی و یه کیست ۲۴ میلی داری، بعد پریودی ات بیا درمانش کنیم.من امید داشتم این ماه حامله شم اما اینجوری که گفت ته دلم خالی کرد

حالا من سوالم اینه کسی این مشکل داشته؟ با کیست حامله شده؟ اینکه حامله این ماه نشدم راه درمانش خیلی طول میکشه؟

جاری من سنش بالاست  بین چندتا کیست بچش رشد کرد و دنیا اومد 

ولی شما بهتره اول کیست ها رو درمان کنین 

این قرصا محرک تخمدان هستن احتمال اینکه کیست ساخته بشه زیاده

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

جاری من سنش بالاست بین چندتا کیست بچش رشد کرد و دنیا اومد ولی شما بهتره اول کیست ها رو درمان کنین ا ...

من کیست نداشتم از مصرف این قرص ها درست شده، پس این ماه اقدام برای بارداری نکنم تا مطمین شم کیست ها از بین رفته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یماه خوردم همون ماهم باردار شدم وقتی رفتم سونو هم ساک بارداری بود هم کیست توی چهارده هفته جذب شد دکترم گفت مشکلی نیست از بین می‌ره واقعا همونم شد

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
من یماه خوردم همون ماهم باردار شدم وقتی رفتم سونو هم ساک بارداری بود هم کیست توی چهارده هفته جذب شد ...

چقدر با این پیام ات خوشحال شدم. آخه من از وقتی فهمیدم دارم گریه میکنم. میگم من سالم بودم کیستی که شدم، این ماهم حامله نمیشم. امیدپارم منم شبیه شما این حس را تحربه کنم🥰