2777
2789
عنوان

یه دونه بچه کافیه

203 بازدید | 11 پست

ما از لحاظ مالی خوب بودیم دومی رو آوردیم ولی الان از لحاظ روحی کم آوردیم انواع مشاور رفتم دخترم با پسرم دو تا با هم کنار نمیان جنگه تو خونه باعث میشن ما هم با هم بحث کنیم اصلا مرز سکته هستم وقتی یکیشون نیست میبینم چقد همه چی آرومه و ساکته و راحتره یکی ۷ یکی ۳ سالشه

منم اوضام همینه کوچیکه خیلی عذابم میده الان به خدا گفتم اگه هستی امشب یا من و بکش یا اینو

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خواص هستن تا حالا تو اطرافیان ندیدم

مدیریت کن با بچه ها طبق سلیقه و علاقه شون وقت بگذرون باهم بشینین نقاشی و بازی کنین اونام یاد بگیرن بچه معمولا مثل بزرگترا رفتار میکنه هر چی ببینه همون میشه

دختر من هم سه سالشه همین هست 

امشب انقدر جیغ زد و گریه کرد که کتاب مدرسه آجی رو بده به من...به خدا  سرم داره منفجر میشه 

ولی میدونم که این دوران گذراست بالاخره بزرگ میشن به درد هم میخورن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

منم دوتا دارم مصبم درومده به تمام معنا

بخدا خیلی کسلم و بی روحیه شدم

انشالله خدا همه بچه هارو حفظ کنه 

ولی دقیقا حرف منو زدی وقتی یکیشون میره مدرسه خیلی خونه ارامش داده

از مرغ آمین بترس

چکار کنم دارم دیونه میشم بخدا خیلی اذیتم می‌کنه استارتر راست میگه یه بچه بسه منم مالی مشکل ندارم اعصابم داغونه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
چکار کنم دارم دیونه میشم بخدا خیلی اذیتم می‌کنه استارتر راست میگه یه بچه بسه منم مالی مشکل ندارم اعص ...

اعصاب همه این روزا داغونه... بچه هستن... باید صبر کنیم... من خودم اینجوریم فشار که بهم میاد میگردم یه چیز کوچیک پیدا می کنم زیر لب شکر می گم ... انگار تمام مولکول های بدنم حالشون خوب میشه منم آروم میشم