یونان مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3676 عنوان مادر | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 19 پست بچه ها سلام شبتون بخیر .کیا احساس میکنن مادرشون خییییلی مظلوم وصبور وفداکاره وبه خاطر بچه هاش سکوت کرده والانم که پابه سن گذاشته بازم همچنان صبوره ؟؟؟ خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙 1396/09/07 | 21:37 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13625 خدارحمتش کنه عزیزم خدا همه رفتاگان رو بیامرزه اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
moshkocholo عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 699 خودمم میدونم گناه داره ولی دست خودم نیست همش بچگیم ومرور میکنم رابطه زن و شوهری از رابطه ی فرزندی و والدینی کاملا جداس.درسته دخترا ذاتن مادراشونو دوست دارن.ولی نباید قاطی مسائل والدین بشیم😊😊😊
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3676 رابطه زن و شوهری از رابطه ی فرزندی و والدینی کاملا جداس.درسته دخترا ذاتن مادراشونو دوست دارن.ولی نبا ... اره خوب حرفت وکاملا قبول دارم ولی آخه ماهم جدا از مادرمون خیییلی اذیت شدیم منکه الان همش استرس دارم رفتم دکتر گفت ریشه ازبچگی داره خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
moshkocholo عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 699 اره خوب حرفت وکاملا قبول دارم ولی آخه ماهم جدا از مادرمون خیییلی اذیت شدیم منکه الان همش استرس دارم ... عزیزممممم.ان شاالله درست میشه😍😍