2777
2789
عنوان

چه کاری

156 بازدید | 13 پست

چه کارای کوچیکی از طرف آقاتون باعت شده که خیلی بیشتر از قبل دوسش داشته باشین؟

من یه دفعه آقایی سرکار بود (محل کارش و خونمون به هم نزدیکه) بهم زنگ زد گف بیا پایین رفتم دیدم برام شام گرفته گفت سرکار بچه ها گفتن شام بگیریم بخوریم من دلم نیومد تنها بخورم واسه توام خریدم بخوری☺

عشقم بهش ۱۰۰ برابر شد😍😍😍

حالا اخلاق من نسبت به شوهرم اینجوریه. کاشکی...

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

طفلک میوه خوب وگنده هارو میده من بخورم همیشه،گندیده هاروخودش☺

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من کلا درحال محبته.جوری که دیگه زده شدم...دوست دارم یبارم چیزی که خودش دوست داره رو انجام بده ولی اصلا تو کتش نمیره...شاید الان یه سریا بیان و بگن پز دادی ولی اصلا پز نیس.واقعا دلم میخواد یبار جلوی خواسته هام وایسه

من وقتی یه بار شوهرمو دعوا کردم چند روز باهاش قهر بودم خیلی میومد طرفم آشتی کنه اخرش گریه کرد خیلی ناراحت شدم غرورش شکست دلم خیلی بیشتر عاشقش شد ازون به بعد هیچ وقت باهاش قهر نکردم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ایشالا واسه توام از این اتفاقای کوچولو بیفته عزیزم😊 البته واسه همه میفته یکم دقت لازمه😉😉

ان شاء الله زندگیت همیشه پر از این اتفاق های عالی باشه، آمین.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
ممنونم...اما جدیدا یکم بهش دلسرد شدم😳😳😳😳😳

همه اینقدر خوب نیستن آدمای اطرافو که ببینی و مشکلات زندگیشونو زوجایی ک هزاران مشکل دارن بیشترشم بی محبتیه به زندگیت و شوهرت افتخار میکنی قدر خوبیای زندگیتو بدون همه نمیتونن مثل توخوشبخت باشن😜😜

منم چند بار که مثلا کارم طول کشیده یهو همسرم سورپرایزم کرده ُ مثلا یه بار که سرکارمم دور بود دیدم با 4 ُ-5 کیلو انواع میوه اومد و گذاشت رفت ُ اینقده دلم برااااش ضعف رفت .... یا یه بار دیگه ناهار نشد برم خونه با یه پیتزا اومد سرکارم نشست خوردم بعد رفت ُ کلا از اینکارا خیلی میکنه و نامحسوس به فکرمه ُ موقع هایی که اصلا انتظار دیدنشو ندارم هست ُ خیلی حس خوبی به آدم دست میده  

همیشــــــــــــــــه عاشــــــــقٍ مادرتان باشــــــــید" چون ؛ هیــــــــــچ گاه دیگـــــــــــر ؛ مثـــــــلٍ او پیـــــــدا نخـــــــواهید کرد ...