2777
2789
عنوان

پسر لاشی

160 بازدید | 7 پست

ب این پسرا ک جز دوست دخترشون همزمان با چند تا دختر دیگه هم باشن دور از چشم دوست دخترش

میشه گفت پسریه ک عاشق دوست دخترشه یا اونو واسه زندگی میخواد ؟ یا همشون ب دید نگاه میکنه؟ حتی اگر با دوست دخترش فاب هم ک باشه

با دوست دخترش در چه حد رابطه داره؟

بیرون برن کادو تولد

ولی خب دوست دخترش خونه پسره هم بره

جز این دخترای دیگه هم برن خونه پسره یعنی پسره ی جورایی خیانت کنه ب دوست دخترش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاشیهههههههه همه تون میخواد متنها فابش زرنگ تر بقیش ک اینو فاب خودش کرده🤣

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بیرون برن کادو تولدولی خب دوست دخترش خونه پسره هم برهجز این دخترای دیگه هم برن خونه پسره یعنی پسره ی ...

خب پس دوسش نداره طرف لاشیه موندگار نیست

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

خب پس دوسش نداره طرف لاشیه موندگار نیست

راجب من نیست موضوع ولی پسره خودش مثل این ک ۲۴ سالشه گفته بوده تا ۳۰ سالگی هم قصد ازدواج نداره یعنی ۳۰ سالگی ازدواج میکنه 

بعد یعنی هرکاری یا هرمحبتی ک ب اون دختره میکنه ب بقیه هم میکنه؟ 

راجب من نیست موضوع ولی پسره خودش مثل این ک ۲۴ سالشه گفته بوده تا ۳۰ سالگی هم قصد ازدواج نداره یعنی ۳ ...

اره دیگه تنوع طلبه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀