2821
2789
عنوان

دوست یا دشمن

75 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم به راهنمایی و نظرتون احتیاج دارم.

من یه دوست ۱۰ ساله دارم که خب خوبی هایی هم داشته ولی چیزهایی که باعث شده ازش دلگیر بشم تعریف میکنم نظر بدید که قطع رابطه کنم یا دوست بمونم؟

هررر بار که تماس میگیره در مورد حقوق شوهرم میپرسه و اینکه چکار میکنم و ماشینمون رو عوض کردیم یا نه و...

_ من شوهرم موقعیت خوبی داره ولی الان درآمدش کمه ولی احتمالا تا چند سال آینده موقیت مالیمون خوب میشه. دوستم همیشه بهم میگه تو شوهرت خاصه و تو باید خیلی به خودت برسی و پوستت و بدنت باید عالی باشه وگرنه شوهرت ازت سرد میشه و بعد هم میگه چون مثل خواهرمی اینارو بهت میگم. من خیلی ازین حرفاش ناراحت میشم واقعا. انگار حس ناکافی بودن بهم میده.

یا مثلا زنگ میزنه جواب ندم بعدش میگه کجا بودی؟ دانشگاه چکار داشتی؟ .... کلا ازم حساب پس میگیره.

واقعا رفتارهاش عجیبه.

مثلا از کنار طلا فروشی رد میشدیم گفت بیا این طلافروشی رو بخر. من گفتم با کدوم پول؟ گفت اگه اون مغازه بابات که فلان جا هست رو بفروشید راحت میتونی اینو بخری!!

همیشه هم میگه مثل خواهرمی و... یا مثلا میگه من همیشه خیر همه رو میخوام و اصلا حسادت تو وجودم نیست ولی رفتارش یه جور دیگه هست.

لطفا بگید من حساسم یا واقعا حسوده یا چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که سوال زیاد می کنه حسوده فضولی از حسودی میاد

نمیدونم میگم شاید اخلاقشه و منظوری نداره. همیشه خودم رو قانع میکنم ولی واقعا خسته شدم از سوالاتش. به نظرت قطع رابطه کنم؟

هر کدوم باشه سمی بودنش محرزه البته که هر دو هست و خیلی هم گستاخ

دقیقا گستاخه. منم بی زبونم و نمیتونم بگم ناراحت میشم از سوالاتش و اونم مدام به کارش ادامه میده. به نظرت کلا بلاکش کنم؟

من ظهر هم پرسیدم و همین جواب رو دادین ولی یه کاربری گفت منظوری نداره و فقط کنجکاوه. میخواستم مطمئن ...

من حسم اینو گفت 

نمیدونم حالا بزار بقیه هم نظر بدن 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من ظهر هم پرسیدم و همین جواب رو دادین ولی یه کاربری گفت منظوری نداره و فقط کنجکاوه. میخواستم مطمئن ...

اگه ضرری تا بهت نرسونده تا حالا 

فقط کنجکاو 

ولی حسود چشم دیدن خوشی کسی رو نداره و سعی میکنه خوشیشو بگیره 

اگه ضرری تا بهت نرسونده تا حالا فقط کنجکاو ولی حسود چشم دیدن خوشی کسی رو نداره و سعی میکنه خوشیشو بگ ...

والا ضرر که با حرفهاش زیاد رسونده. من خیلی بهش اجازه ورود به زندگیم رو ندادم ولی خب باهم بیرون میریم و مدام با حرفهاش ناراحتم میکنه. مثلا با اینکه میدونه دانشجد دکتری هستم و خودم هم ناراضی هستم هزار بار گفته مغز خر خورده هر کی بره دکتری بگیره. به شوخی میگه ولی خب من ناراحت میشم. یا میگه حالا بعد پولدار شدی میخوای با پولات چیکار کنی و...