2821
2789
عنوان

مرسوله پستی

113 بازدید | 12 پست

سلاممم یه پیام برام اومد با اسم و فامیل و اینا گفته مرسوله شما از فلان فروشگاه با این کد رهگیری ارسال شده 

مسئله اینجاست که نه من فروشگاه میشناسم نه سفارش دادم نه چنین کد رهگیری وجود داره پایینشم یه لینک صاپست گذاشته شده 

کسی میدونه جریان چیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زدم میگه اصلا چنین مرسوله ایی وجود نداره

اتفاقا منم الان یه تاپیک زدم اما من خودم سفارش دادم ولی میزنم تحویل پست نشده 

نمیدونم چجوریه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

والا منم نمیدونم چی به چیه 😂

فکر کنم سرم کلاه رفته🥴

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

آخ خدا نکنههههچقدر پول داده بودی

۷۰۰

فقط دعا کن بیاد برات😂😭

توکل بر خدا😅