2777
2789
عنوان

راکوتان

206 بازدید | 22 پست

سلام کسایی که قرص راکوتان برای پوستشون استفاده کردن میشه بگن  تا چه قدر برون ریزی داشتن؟ 

من از شهریور تا الان دارم میخورم ولی همچنان برون ریزی دارم و صورتم پر جوشه🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من پارسال میخوردم حدود دو ماه خوردم جوشام کامل رفت صورتم عین اینه شفاف شد با اینکه هم جوشای ملتهب قرمز داشتم هم زیرپوستی  ولی خشکی شدیدی پوستم گرفت طوری که صورتم میشستم زخم‌میشد نخوردم دوباره برگشت 

در کا راکوتان درمان نیست 

لثرش موقتیه 

تا قطعش کنی جوشات برمیگرده 

باید دنبال علت اصلی جوشات باشی 

مثلا من جوشام هورمونی بود مشکل تخمدان داشتم الان تحت درمانم  

من جوش زیر پوستی خیلی داشتم همه ی اونا فکر میکنم اومدن بیرون ولی الان همش دارم جوش میزنم و هر سه روز ...

برای من روزای زوج بود 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

راکوتان فرانسوی اگه میتونی بخور المانیش هم خوبه ایرانیش زیادد اوکی نیس

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

وای من پارسال میخوردم حدود دو ماه خوردم جوشام کامل رفت صورتم عین اینه شفاف شد با اینکه هم جوشای ملته ...

من هیچ علتی نداره داخلی

فقط پوستم خیلی چربه جوشامم برای همینه البته راکوتان یکم چربی پوستم رو کنترل کرده و بهتر شده

دکتر برام نوشته و ایرانی هم هست

بگرد خارجیش پیداکن

عزیزم اگر از کرم یا ژلی که چربی پوست رو کنترل می‌کنه استفاده. می‌کردید بهتر بود 

متاسفانه عوارضش خیلی خیلی زیاده 

حتما هم آزمایش کبد رو هر دو ماه یک بار 

یا هر یک ماه یه بار تکرار کنید

عزیزم راکوتان مصرف زیادیش به کبد آسیب میزنه مراقب باش

اره چند نفر هم گفتن ولی خب دکتر برام نوشته و خیلی قبلش هم داروی موضعی مصرف کردم اصلا روجوشام اثر نداشت تازه الان یکم با راکوتان بهتر شدم