2777
2789
عنوان

هفت سال ریزش مو هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 5060 بازدید | 22 پست
۲۵

خب پس تقریبا هم سن منی اگر سابقه ریزش ارثی نداری و کلا به خاطر این دارو ریزش پیدا کردی و مطمئنی از این موضوع و کاملا مصممی که کچل کنی کچل کن ولی اولا این موقع سال نه دوما اینکه یه سری کار بهت میگم بکن تا بهتر بشه سرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول به این سوال ها جواب بده چه شامپویی استفاده میکنید ؟موهات تا کجاس رنگ داره یا نه چه دارویی دقیقا ...

موهام کوتاهه

شامپو اکتیو میزنم

دارو منظورت شپش ؟پریم زدم ریخت بالاخره سمه دیگه

من تو فکر مزو بودم ولی نسبت به هزینه انگار تاثیر آنقدری ندارد من حتی رفتم دکتر وقتم گرفتم ولی خب کلی ...

برای من خیلی تاثیر داشت اگه ریزشت کمتر شده برو برای رویش مجدد عالیه ۴ ماه برو بعد سالی یکی دوبار شارژ کن

موهام کوتاههشامپو اکتیو میزنمدارو منظورت شپش ؟پریم زدم ریخت بالاخره سمه دیگه

ببخشید عزیزم دیر جواب میدم شامپو اکتیو افتضاحه توش یه چری داره به اسم سدیم لوریل سولفات صدفی یه شامپو ضد شوره بدون سولفات بخر فک کنم همین ایکس ژنین داشته باشه چون توشون ترکیبات ضد شپش دارن بعد سرکه سیب رو با اب به نسبت یک سوم سرکه دو سوم آب ترکیب کن تا دو ماه بزن که ریشه کن بشه شپش دارو ای که می‌زدی هم اگه قطع کردی که اگرم قطع نکردی کم کم قطع کن برای اینکه موهاتم دوباره در بیاد وسط بهمن ماه موهاتو از ته بزن همون طور که گفتی بعد یه محلولی بو من خیلی سال پیش میزدم اسمش ژیوار بود عالی بود ولی چون خیلی وقته ندیدم میتونی جایگزین محلول ضد ریزش سینره رو شروع کنی البته بعد اینکه موهاتو زدی

نه مثل روز اول ولی میگم اولین قدم پذیرشه دارم روش های جدید رو امتحان میکنم مثلاً میکرونیدلینگ میگن ت ...

سلام عزیزم ببخشید منم مشکل هورمونی دارم تنبلی تخمدان دارم متفورمین استفاده میکنم موهام به شدت داره میریزه 😭😭نمیدونم چکار کنم دکتر پوست و مو هم رفتم فینستراید داده نمیدونم چکار کنم😭😭