من هفت سال هست که ریزش مو هورمونی دارم و اینم تجربه منه
اول از همه از حرف های که توی سوشال مدیا گفته میشه شروع کنم
من خیلی راجع به اینکه قرص فیناستراید تاثیری ندارد تو همین نی نی سایت خواندم ولی خب هیچ کس از نحوه استفادش چیزی نگفته طی تحقیقاتی که کردم فهمیدم باید خودم استفاده کنم و نظرم رو بعداً به اضافه نحوه درست استفادش میزارم اینجا
توی خیلی جاها اینو میبینم که میگن شامپو هیچ تاثیری روی ریزش مو نداره ولی من بیشترین تاثیر رو از شامپو دیدم نه بابت رویش مجدد از بابت اینکه ریزش رو کمتر کرده
ماینوکسیدیل که خیلی ها جواب گرفتن و خیلیا هم نه من یه ماه استفاده کردم ولی پوست ریزی و خارش و ریزشی که داد رو نتونستم تحمل کنم و قطعش کردم ولی کلا به نظرم گزینه های بهتری هم هست
طی آزمایش خونم متوجه شدم که ویتامین د بدنم خیلی پایینه و شروع به استفاده درست کردم که تاثیرش رو گذاشته ولی الان اومدم از چیزایی که ریزشم رو کمتر کرده بگم اولیش شامپو مناسب: من شامپو های مختلف رو امتحان کردم از جمله سریتا ، ژوت ، الی ژن ، کاندید ، درما لیفت و ایکس ژنین که تازه کشفش کردم و اگه بخوام رتبه بندی کنم اول از همه ژوت بعد ایکس ژنین بعد الی ژن بعد کاندید بعد درمان لیفت و آخر از همه هم سریتا طبقه بندی میکنم شاید عجیب باشه ولی کمترین سازش رو تو این شامپو ها با موهای من سریتا داشت بیشترین سازگاری رو ژوت داشت ولی اگه بخوام انتخاب کنم الی ژن و ایکس ژنین رو انتخاب میکنم چون بیشترین سازگاری رو داشت ایکس ژنین یه خوبی دیگه که داشت حجمش بود که باعث شد به جای ماهی یه دونه شامپو دو ماه یدونه بخرم و اینکه از همه این شامپو ها غلیظ تر بود
کارهایی که برای موهام انجام دادم خیلی هست ولی پر بازده ترینشون روغن رزماری روغن آویشن روغن سیاه دونه بود ولی تاثیر اونقدر که فکر میکنین ندارن ولی خب از ماینوکسیدیل بهتر بودن آب برنج خیلی به کم شدن ریزشم کمک کرده بود که چند وقته استفاده نکردم و باید شروع کنم ولی بیشترین چیزی که به ریزش موهام کمک کرد ورزش و رژیم بود ورزش منظم و رژیم غذایی خیلی بهم کمک کرد که ریزشم کمتر بشه چیزی که الان دارم امتحان میکنم ماساژ هست که نمیدونم فعلا تاثیر عجیبی ندیدم ولی بعد از یه ماه دوباره تاپیک میزارم در موردش امیدوارم مفید بوده باشه
اگر سوالی هست بپرسید