2777
2789
عنوان

به بابام معرفیش کنم به نظرتون

327 بازدید | 25 پست

دوست پسرم چند وقته یه سری کارا داره که به شغل بابای من مربوط میشه  بعد خب این میدونه بابای من چیکارس حس میکنم انقدر داره میگه که ادرس دفتر بابام رو بدم ولی واقعا نمیخوام با بابام ارتباطی داشته باشه فکر کن بره همه چی رو یه روز که کات کردیم بهش بگه یا عکسام رو کلا خیلی وضعیت بدی میشه نمیدونم اعتماد کنم بهش یا نه چیکار کنم یه تعارف الکی بکنم؟ اگه قبول کرد چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی شغل پدرت چیه؟خوب اعتمادنداری بهش نگو ..واست دردسرنشه یوقت

بابام وکیله 

ولی خب خیلی یه طوریه این همش میگه اره باید فلان کنم برم دنبال وکیلو از این حرفا منم خودم رو میزنم به کوچه علی چپ

نگو اصلا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ن اصلا اینکارو نکن، میخواد ازت آتو داشته باشه و لوت بده، تو این زمونه نباید به کسی اعتماد کرد واقعا

اره خیلی اتو بدیه مخصوصا اونم از طرف بابات ولی در کل بد نباشه من خودمو زدم به اون راه