2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تموم شدن کانون زبان یعنی سطح c2 

خیلی یکی باید نابود باشه که توی اون سطح نتونه روان و اکادمیک مکالمه کنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

تو کلاس فارسی صحبت می‌کنید یا انگلیسی؟

من 3 .4 ساله موسسه ایران اروپا خوندم و از همون ترم های اول چون سر کلاس اصلا فارسی صحبت نمی‌کردیم روان انگلیسی صحبت کردم 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

تموم شدن کانون زبان یعنی سطح c2 خیلی یکی باید نابود باشه که توی اون سطح نتونه روان و اکادمیک مکالمه ...

شما تموم کردین؟

من تازه بیسیک دو هستم دارن نا امیدم میکنن این ترم هیچی نتونستم بخونم از بس میگفتم فایده نداره

اکانت تعطیل

تو کلاس فارسی صحبت می‌کنید یا انگلیسی؟من 3 .4 ساله موسسه ایران اروپا خوندم و از همون ترم های اول چون ...

انگلیسی همش

معلممون اجازه نمیده فارسی حرف بزنیم

اکانت تعطیل

انگلیسی همشمعلممون اجازه نمیده فارسی حرف بزنیم

خب پس خوبه،کِی شروع کردین؟قطعا روان صحبت می‌کنید به زودی

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

من ی ترم حضوری رفتم رفت و امد سخت بود انلاین رفتخ

هزینش چقدره آنلاین؟و اینکه اسم کتابتون چیه؟

خب پس خوبه،کِی شروع کردین؟قطعا روان صحبت می‌کنید به زودی

من تازه بیسیک دو هستم

تا حدودی میتونم صحبت کنم 

میترسم جوری ک میخوام مث‌ حود نیتیو ها نتونم حرف بزنم

اکانت تعطیل