2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واژینال کلوریمازول اگه اشتباه نکنم درسته

میتونی پمادموضعی کلوتریمازول بزنی زود خارشت خوب میشه،من اینطوری بودم دکترم یه ورق سفیکسیم دادشبی یه دونه خوردم بایه دونه ازاین پمادولی واژینال نبود،موضعی بودروزی دوبار،زودی خوب شدم

منم واین صنم وعاشقی وباقی عمر😘💑
واژینال کلوریمازول اگه اشتباه نکنم درسته

ببخشید من رفتم دکتر گفت کف الوده بهم تریپل سولفا داد با مترونیدازول من سوزش ادار اینا نداشتم فقط ازبیرون واژنم خارش داشتم بنظرتون نوع باکتریش چیه؟یه سوال دیگه من درحال اقدامم برا بارداری اون چند شب پماد مصرف میکردم قبلش اقدام داشتم بنظرت اسپرم رو میکشه یامانع لقاح میشه؟هرکی هم بلد بود جواب بده دوستان

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
ببخشید من رفتم دکتر گفت کف الوده بهم تریپل سولفا داد با مترونیدازول من سوزش ادار اینا نداشتم فقط ازب ...

فکرنکنم مانع لقاح بشه،اسم باکتریشم نمیدونم منم بعداز زایمان خارش شدیدگرفتم بایه دوره داروخوب شدم،فقط اگه میخوای بیشتر راهنماییت کنن تاپیک بزن درموردش

منم واین صنم وعاشقی وباقی عمر😘💑
فکرنکنم مانع لقاح بشه،اسم باکتریشم نمیدونم منم بعداز زایمان خارش شدیدگرفتم بایه دوره داروخوب شدم،فقط ...

عزیزم تاپیک زدم ولی کسی جوابمو نداد😂😂

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

فقططططط اينكه ميگم

از عطاري گل كلپوره بگير، يني گياهشو،كم نگير يه مشماي بزرگ زياد نميشه قيمتش ٥تا ١٠ تومن،

يه قابلمه تقريبا متوسط رو به بزرگ رو تا نصف بيشتر كلپوره بريز، روشم پر از آب كن بزار نيم ساعت قشنگ بجوشه بعدش صافش كن يه كم كه خنك شد بريز توي لگن ببر توي حموم ده دقيقه يه ريع بشين روش، دو يا سه بار اين كارو بكن يه بار صبح يا بار شب مثل آب روي آتيشه اگه خوب نشدي بيا هر چي خواستيييييي بگو