2777
2789
عنوان

درد بی دوستی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
خدای من تو سنی نداری چرا اخه همچین کاری میکنی زندگی خیلی باارزشه تو خیلی باارزشی به خودت بها بده به ...

خیلی ممنونم ترو خدا برام دعا کنین که بتونم از پسش بر بیام منم تمام تلاشمو میکنم

همه بهم میگن خیلی ساده ای و خنگ میترسیم ماهم مثل تو خنگ شیم

سادگیو خنگی رو توو چی میبینن؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارایی می خوان براشون انجام که من نمی خوام و انجام نمیدم اون وقتی هم که نمیدم بهم میگن خنگ و همش مسخ ...

حتما هم کارهایی از این قبیل که ما داریم میریم فلان جا تو به مادرمون بگو با توییم یا بقیه‌ی کارهاشونو بپوشونی یا با دوسته دوستِ فلانی دوست بشی .. همین چیزاس نه؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دقیقا همیناس

یه چیز میگم به عنوانه یه خواهر از من داشته باش .. من بیشتر از سه ده‌ست توو این دنیا دارم زندگی میکنم خب؟ببین زمانه ما هم از این آدما کم نبوده.. ما هم دیدیم .. خیلی وقتا همونا به امثاله منو تو میگفتن خنگ یا عناوینه دیگه بهمون میدادن..ولی میدونی آخرش چی شد؟؟؟خودمو برات میگم.. من دانشگاه رفتم آبرو خونوادمو حفظ کردم شاغل شدم بعدش با عزت و آبرو ازدواج کردم الانم سره خونه و زندگیمم و خوشبختم ولی امثاله اونا چی... یه عده‌شون هنوز شوهر نکردن یه عده‌شون هم اصلا درس نخوندن کارشون فروشندگیه و هنوزم با اینو اون دوست میشن که خرجشونو در بیارن... خواستگاره درست حسابی هم ندارن...پا درد و دلشون که میشینی حاضرن همه چیزشونو بدن که فقط یکی گذشتشونو ندونه و بیاد بگیرتشون... یه چیزیو از من داشته باش برای اینکه جلوی این آدمای نادرست کم نیاری خودتو بگیر هروقت این چیزا رو ازت خواستن بگو من سره سفره پدر و مادرم بزرگ شدم بگو شماها خنگید و احمق بگو من هدفم بزرگتر از این مسخره بازیای شماست..با اینکه فعلا دوسته خوبی نداری ولی بهشون بگو دوستایی دارم که امثاله شما توو خوابشونم نمیبینن... هر بار حرفایی بزن بهشون که قشنگ حسه حقارت بهشون بدی و اینکه بفهمن اگر هم بخوان نمیتونن باتو دوست بشن از همشون فاصله بگیر اینا آینده خوبی در انتظارشون نیس ..

بهت قول میدم در آینده دوستایی پیدا میکنی که از خواهر هم بهت نزدیکتر میشن من یه دوست دارم هفده ساله باهمیم دوستای چندین ساله دارم حتی توی عروسیای هم رفتیم برای بچه دارشدنشون شادی کردیم برای خونه دار شدنامون شادی کردیم.. قدیمتر بازار مسافرت پارک سینما باهم رفتیم و هنوزم باهمیم میگیری چی میگم؟صبر کن هرکسی رو نباید دوست بدونی آدمش رو پیدا کن دوست کسیه که باعثه پیشرفت و آرامشت میشه نه اینایی که میخوان ازت برای اهدافه خودشون استفاده کنن .. به مرور توئم دوستای نابی پیدا میکنی

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده

دوست داشتی درخواسته دوستیمو قبول کن که اگر مشکلی داشتی بتونی بهم پیام بدی تا باهم درموردش صحبت کنیم ... درسته بچه ندارم ولی یه خواهر دارم دقیقا همسنه توئه خوشحال میشم بتونم توی مشکلاتت کمکت کنم