2777
2789
ببخشید ولی مامان من متولد دهه 30 هستش مثه شما 15 سالگی بچه دار شده بیش از 60  سال گذشته ولی انگ ...

عزیزجان الان من چی گفتم که این برداشت وکردی که طرزفکرمن همونه؟

درسته من زودازدواج کردم اماکنارش اهدافم رودنبال کردم..

حرفه ای که دوست داشتم...

خداروشکرشوهرم سلامته واهل زندگی..

دوتابچه دارم مثل دسته ی گل..

واقعاشمابگوالان من بایدحسرت چی روبخورم؟

برای چی بایدزانوغم بغل بگیرم؟😊

عزیزجان الان من چی گفتم که این برداشت وکردی که طرزفکرمن همونه؟ درسته من زودازدواج کردم اماکنارش اهد ...

به حرفه کسی توجه نکنین ما باید یاد بگیریم هر کس مسئوله زندگیه خودشه به من نه زود ازدواج کردن نه دیر ازدواج کردنش ربط داره خداروشکر شما خوشبختین به نظره بقیه اهمیت ندین😘

به نفسهای خسته ام نگاه نکن تو رو که داشته باشم تمام دنیا رو پیاده میدوم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حرفه کسی توجه نکنین ما باید یاد بگیریم هر کس مسئوله زندگیه خودشه به من نه زود ازدواج کردن نه دیر ...

حق باتوعزیزم...

اماازاین حرصم می گیره که فکرمی کنندهرکی که زودازدواج کرده هم بدبخته هم ازجامعه عقب افتاده...

😊

حق باتوعزیزم... اماازاین حرصم می گیره که فکرمی کنندهرکی که زودازدواج کرده هم بدبخته هم ازجامعه عقب ...

بله درکتون میکنم بعد دم از فرهنگم میزنیم کاش یاد بگیریم زندگیه هر کس به خودش مربوطه شما حتما بلوغه عقلی داشتین خدارو شکر از انتخابتونم راضین پس به کسی ربطی نداره به نظرم اینکه بخوایم راجع به زندگیه بقیه نظر بدیم طرزه فکره قدیمیه مواظبه بچه هایه قشنگتون باشین😘😍

تا معیارات درست بشه طراوت جوانی پریده ودلواپسی جای گزین و دیگر موج منفی

معيار اشتباه منجر به انتخاب اشتباه ميشه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بله درکتون میکنم بعد دم از فرهنگم میزنیم کاش یاد بگیریم زندگیه هر کس به خودش مربوطه شما حتما بلوغه ع ...

این همه کارمند بلوغ عقلی ندارن ازدواجشون منجر به طلاق میشه اگثر خانمای مشاور خودشون مطلقه اند چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این همه کارمند بلوغ عقلی ندارن ازدواجشون منجر به طلاق میشه اگثر خانمای مشاور خودشون مطلقه اند چرا؟؟؟ ...

من دقیقا کجایه حرفم گفتم که خانومایه کارمند بلوغه عقلی ندارن😳مگه بلوغه فکریو عقلی داشتن به شغله آدما بستگی داره؟کاش وقتی یه نظریو میخونیم یکم با ارامشو بدونه واکنشه سریع روش فک کنیم دوسته خوبم 

من دقیقا کجایه حرفم گفتم که خانومایه کارمند بلوغه عقلی ندارن😳مگه بلوغه فکریو عقلی داشتن به شغله آدم ...

درست می فرمایی عزیزم ولی یک نکته ازدواج 2+2=4نیست توکل کن به خدا این زندگی خیلی ماجراها دا ره کمی فکر کن بعد بزن تو سر من

درست می فرمایی عزیزم ولی یک نکته ازدواج 2+2=4نیست توکل کن به خدا این زندگی خیلی ماجراها دا ره کمی فک ...

ببخشید دوسته خوبم من متوجه حرفتون نشدم به هر حال اصن قصده توهین به هیچ کسیو نداشتم فقط گفتم به این دوستمون که شما تو اون سن به بلوغه فکری رسیدین انتخابتونم خداروشکر خوب بوده پس به خاطره حرفه بقیه دلگیر نشین چون اگه کامنتارو خونده باشین یه دوستی خیلی با لحنه بعد یه حرفی زدن این خانوم ناراحت شدن