2777
2789
شمارو نگفتم نظر کلی بود /سن بالا مجبوری خودتو وابسته نزدیکان کنی اونام کم کم وا میدن تحقیر وسربار عا ...

یعنی این تیکه از حرفات واقعا حرف دل منم هست 

"زندگی خودت یه چیز دیگس"

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این تیکه از حرفات واقعا حرف دل منم هست  "زندگی خودت یه چیز دیگس"

واقعیت یعنی آنچیز که وجود دارد  فروید

رویا خیالپردازی دهن بینی وبالاتر غلط اندازی که کار شیادان است

موری را آب می برد داد میزد وای دنیا را آب برد

من از سن 16 سالگی خواستگار داشتم تا همین الان منظورم کلاس گذاشتن و..نیست چون اصلا و ابدا کلاس نداره  کیفیت خواستگاره مهمه  من حاضر بودم از15 سالگی خواستگار نداشتم بعد الان یکی میومد ک مطابق میلم بود

البته الانم به 15 سالگی برگردم ازدواج نمیکنم چون دلم میخاد بالغانه بچه دار بشم تا براش به معنای واقعی کلمه مادری کنم..ی استاد داشتم خانم بود سنم بالا بود ی پسر 16 ساله داشت مادری کردشو میدیدی حض میکردی اینجوری مادری رو دوس دارم

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

الان دهه شصتیا دارن از رونق می افتند بخاطر سختی گیری خودشون و خانوادشون دو روز دیگه دهه هفتادی!

دهه هشتادیا دارن اکثرا متاهل میشن

حسرت چی؟خداروشکرتاالان نداشتم اززندگیم هم راضی ام😊

ببخشید ولی مامان من متولد دهه 30 هستش مثه شما 15 سالگی بچه دار شده بیش از 60  سال گذشته ولی انگار طرز فکرا هنوز عوض نشده به هر حال موفق باشی

الان پسرباغیرت کاری متکی به خود نتوان پیدا کرد متاسفانه عامل طلاقند

هست هنوزم منتها زود شکار پلنگا میشن