2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بارعکس رنگی دادم چیزی نبود امکانش هست که درعکس مشخص نباشه ولی با سونو وژان مشخص بشه اگه می دونید جوابم را لطفا بدین بعد نماز پست هاتون را می خونم😙😙😙 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

خیلی تخصصیه ما هنوز به اونجا نرسیدیم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اگه تو عنوان نمی زاشتم نمی امدین خو

عاشقدخلاقیتتم ؛-)

من مه سردرنمیارم شرمنده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
یک بارعکس رنگی دادم چیزی نبود امکانش هست که درعکس مشخص نباشه ولی با سونو وژان مشخص بشه اگه می دونید ...

چرا فکر میکنی چیزی نبوده الان ممکنه ایجاد شده باشه؟نگران نباش عکس مشخص میکرد اگرهرمشکلی داشتی وجوابش تا شیش ماه بعد قابل قبوله

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
چرا فکر میکنی چیزی نبوده الان ممکنه ایجاد شده باشه؟نگران نباش عکس مشخص میکرد اگرهرمشکلی داشتی وجوابش ...

اخه مال دوسال پیش بود وهمون موقع هم گرفتگی خفیفی داشت بعد عکس به مدت چند ماه عفونت شدید گرفتم گفتم شاید دوباره گرفتگی پیدا کرده

اخه مال دوسال پیش بود وهمون موقع هم گرفتگی خفیفی داشت بعد عکس به مدت چند ماه عفونت شدید گرفتم گفتم ش ...

نمیدونم عزیزم منم پنج سال پیش عکس گرفتم وباردارشدم الان برای بچه دوم اقدام کردم اما نشده دکترم میگه احتمال چسبندگی لوله بالاست.ماه دیگه باید دوباره برم برای عکس رنگی

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
نمیدونم عزیزم منم پنج سال پیش عکس گرفتم وباردارشدم الان برای بچه دوم اقدام کردم اما نشده دکترم میگه ...

انشالله که می شی ولی متاسفانه من بعد عکس باردارنشدم غضه نخور انشالله هردومون باردارمی شیم