2821
2789
عنوان

استخاره

14 بازدید | 11 پست

بنظرتون استخاره گرفتن با قهوه درسته؟؟

اول دفعه پیش یه فالگیر رفتم برای استخاره گفت دوست پسرت تورو میگیره ولی طلاق میگیرید ازهم

دیشب با ی اقای که اونم استخاره میگیره زنگ زدم اون گفت که دوست پسرت تورو نمیگیره بیشتر برای خوشگذرونی باهاته!

ولی من بهش گفتم بات نمیام بیرون این چند ماه تا میای خواستگاریم قبول کرد 

بنظرتون راسته؟؟؟

فا ل هستش ن استخاره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیش کی میگیری ؟؟

یه زنه هست اون فا..ل میگیره دعا مینویسه خیلی تعریفشو میکردن پیش اون رفتم

این مرده هم خودش پرستاره ولی استخاره هم میگیره گفت فقط با ی دعا میاد خواستگاریت قیمتش ۷تومنه😬🤧

اصلا ستخاره قرانی هم بنظرم بهتره نکنیم😐😐 من بخاطر استخاره که خیلی بد اومد ی کار کردم که طرفم وابسته نشه خودش بره الان بدتر شده دشمن جونم😐😐😐😐 استخاره نباید روش حساب کرد بنظرم باید از روی عقل و احساس مثبت پیش بریم

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

اصلا ستخاره قرانی هم بنظرم بهتره نکنیم😐😐 من بخاطر استخاره که خیلی بد اومد ی کار کردم که طرفم وابست ...

بخدا از دیشب انقد گریه کردم دارم خفه میشم 

پرسیدم کسی دیگه ای تو زندگیشه گفت آره ولی اکانت اینستاش عکس خودمونه چجوری میشه😭

منم ی سیدی بود بهم میگفت دوست پسرتت میگیرت ولی چون زیاد باهم لجین طلاق میگیریننامزدمیم ولی لج بازیمو ...

خب سعی کن سر بسرش نزاری باهاش بساز بخدا قسم من انقد دوسش دارم هرکاری ام باشه براش میکنم فقط بیاد خواستگاریم از دیشب تا الان بغض منو کشته😭