khdhhgh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 885 عنوان اسیدتراپی 77 بازدید | 7 پست کسی میدونه از کجا موادشو بگیرم خودم انجام بدم لک زیاد دارم اسمش چیه لایه بردار قوی میخوام لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم 1403/09/10 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khdhhgh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 885 برو فشیال سرخود انجام نده زیاد میگیرن دو پونصد هر جلسه لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 12071 اخه اگر خودتون بلد نباشین ممکنه بیشتر به پوستتون اسیر بزنینبهتره که برید یه جای مطمئن
khdhhgh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 885 کجایی مگه اینهمه میگیرن؟ زاهدان قیمت خون باباشون میگیرن لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم
khdhhgh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 885 اخه اگر خودتون بلد نباشین ممکنه بیشتر به پوستتون اسیر بزنینبهتره که برید یه جای مطمئن پوستم پر از لک و چروک شده موندم چیکار کنم یکم میترسم درست میگید احتمال اینکه بدتر بشه زیاده لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 12071 پوستم پر از لک و چروک شده موندم چیکار کنم یکم میترسم درست میگید احتمال اینکه بدتر بشه زیاده اگر پول هاتون رو جمع کنید از اول پیش یه کار بلد برید خیلی بهتره تا خودتون با بی تجربگی خدایی نکرده به پوستتون اسیب بزنیدپیش متخصص پوست برید شاید راهکار بهتری بهتون دادن