2821
2789
عنوان

اسیدتراپی

77 بازدید | 7 پست

کسی میدونه از کجا موادشو بگیرم خودم انجام بدم لک زیاد دارم اسمش چیه لایه بردار قوی میخوام

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

برو فشیال سرخود انجام نده

زیاد میگیرن دو ‌پونصد هر جلسه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجایی مگه اینهمه میگیرن؟

زاهدان قیمت خون باباشون میگیرن

اخه اگر خودتون بلد نباشین ممکنه بیشتر به پوستتون اسیر بزنینبهتره که برید یه جای مطمئن

پوستم پر از لک و چروک شده موندم چیکار کنم یکم میترسم درست میگید احتمال اینکه بدتر بشه زیاده

پوستم پر از لک و چروک شده موندم چیکار کنم یکم میترسم درست میگید احتمال اینکه بدتر بشه زیاده

اگر پول هاتون رو جمع کنید از اول پیش یه کار بلد برید خیلی بهتره تا خودتون با بی تجربگی خدایی نکرده به پوستتون اسیب بزنید

پیش متخصص پوست برید شاید راهکار بهتری بهتون دادن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز