2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

34 بازدید | 12 پست

فقط زمان میتونه ثابت کنه که از کارام و رفتارایی که دارمو حسی که دارم پشیمون نیستم و پاشون میمونم

عاشقش بودم هنوزم هستم و میمونم عاشق اون زمانش بودم که همه چیز خوب بود 

بقیشو الان مینویسم فقط یکم کنارم باشید حالم خیلی بده

اولین بار که دیدمش حس خوبی بهش نداشتم چندشمم میشد ازش

ولی نمیدونم چه بلایی بود اومد تو زندگیم یه جوری عاشقش شدم که چشام کور شده تو این سن دیگه کسیو نمیبینم و اصلا فرصت اشنایی نمیدم به کسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خلاصه گذشت

اعتیاد داشت به گل اونم مصرف بالا 

بخوام بنویسم خیلی طولانی میشه فقط در این حد بگم که مصرف گل جوریه که اصلا تاثیری روشون حس نمیشه فقط ادمای اطرافشون بیمار میشن از دو قطبی بودنشون

یه روز که شبش پیش هم خواب بودیم پیام دادم بهش به طور عادی صبح بخیر گفتمو سه چهار ساعت شد جواب نداد

زنگ زدم بهش قطع کرد واسم یه طومار نوشت که انقدر که دوسم داری دوست ندارم و تموم کنیم دیگه بماند که چندباری همون اول رفتم سمتش ولی موفق نشدم

واسه هرکسی اینجور نمیشدم من

واقعا از ته دل میخواستمش ولی هرطور شد خودمو جمع کردم تا این هفته پیش که بدجور دوباره افتاده بود تو دلم هی میگفتم به دوستش پیام بدم ازش خبری بگیرم و….ولی خداشاهده هیچ کاری نکردم

زنگ زدنش واسم معجزه بود از دیروز حس کردم تو خوابم اصلا باورم نمیشد زنگ زده

بعد ۴ماه زنگ زد جواب دادم

انقدر حالم خوب بود که باور نمیکردم تا صبح فک میکردم دارم خواب میبینم 

گفت که اره کنار گذاشتم اومدم جبران کنم سن ازدواجمه دیگه فرق کرده اینسری اصلا نتونستم از فکرم بیرونت کنم و…

این حرفاشو از خدا ارزو کرده بودم واسه همین واسم معجزه بود که عینشونو دارم تو واقعیت میبینم

درحد ۲۰دقیقه حرف زدیم گفت بریم بیرون حرف بزنیم گفتم جور نمیشه برام امروز فردا بریم

اصرار که همین امشب بریم گفتم اینهمه من صبر کردم یه روزم تو صبر کن گفت من ده روز دیکه ام صبر میکنم 

قرار شد جمعه بریم بیرون

خب ببین به نظرم دوست داشته انگار بعد دیده اوضاعش خرابه ولت کرده بعد چند ماه دیده تا طاقت نیاورده دوباره بهت زنگ زده ، البته از یه زاویه دیگه هم میشه بهش نگاه کرد اونم اینه که اون اولا زیاد براش مهم نبوده تو دوسش داشتی یا نداشتی و بهت اهمیت نداده بعد چند ماه بهت پیام داده که ازت سو استفاده کنه چه مالی یا چه عاطفی و .... ببین امشب چطوره اوضاعش رفتارش و اینا بعد ببین میتونه ترک کنه مواد رو یا نه ارادش رو داره نره سمتش باز؟

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

خب ببین به نظرم دوست داشته انگار بعد دیده اوضاعش خرابه ولت کرده بعد چند ماه دیده تا طاقت نیاورده دوب ...

همه این فکرارو کردم

جمعه اماده شدم طرفای ۷شد زنگ نزد

۸شد زنگ نزد

دیگه حالم داشت بد میشد از استرس

زنگ زدم دیدم بلاکم کرده دوستم بهش پیام داد تا تونست شستش هیچی نگفت

اصلا امادکی هر حرکتیو داشتم بجز این که اینکارو باهم بکنه

به رفیقش پیام دادم گفتم یا بهش میگی جوابمو میده یا کاریو میکنم که نباید بکنم

سریع زنگ زد بهم گفت تو منو تهدید میکنی؟بهش گفتم تو بیماری مریضی سادیسم داری واسه چی بعد ۴ماه اومدی سمتم دوباره؟میکه خواستم حالتو بپرسم ببینم زنده ای یا نه گفتم زورت اومده زندم؟

میگه میخواستم ببینم توعه بچه سال چه فازی روم داشتی من هیچ عنی نیستم بکش بیرون ازم

بهش میگم توبهم زنگ زدی من چیکارت داشتم؟؟ 

میخواستی حالمو بپرسی؟میپرسیدی

چرا زنگ زدی گفتی اومدم جبران کنم؟چرا گفتی رفیقام تو سن زن گرفتنن 

چرا گفتی ترک کردم میخوام درستش کنم بریم بیرون حرف بزنیم

همه این فکرارو کردمجمعه اماده شدم طرفای ۷شد زنگ نزد۸شد زنگ نزددیگه حالم داشت بد میشد از استرسزنگ زدم ...

ببین این رابطه کاملا اشتباهه قطع ارتباط کن مسدود کن شمارش رو ، دچار علاقه افراطی شدی نسبت به اون ، باید فراموشش کنی اولش سخته ولی باید فراموشش کنی چون چیزی جز بدبختی و زیان نداره برات 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من ناراحتیم فقط اینه که چرا برگشت اینکارو کرد

خب تو اونو یه نفهم احمق در نظر بگیر ولش کن بره