2777
2789

ببین عزیزم .الان شما میخوای عجله ای وزن کم کنی اصلا هیچ منطقی این رو قبول نمیکنه یا جواب عکس میده یا اگه جواب بده هم خیلی کوتاه با برگشت خیلی بد ویژه سری عواقب

الان فقط غذاتو رو مدیریت کن پیاده روی بکن تا اون موقع شاید لاغر نشی ولی یکم جمع و جور میشی و اینکه اگه همین رو تا عید ادامه بدی اون موقع هم وزن کم کردی هم به بدنت هیچ آسیبی نرسوندی

من خودم با کلم پیچ شروع کردم الان دوماهه دارم با کالری شماری سالم خوری پیاده روی جلو میرم .خیلی راضیم

در ضمن همه چیز به اندازه میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنامه هم از مربی گرفتم اما الان کلی میپرسم که چیکار کنم یکم اشتهام کمتر شه و چند ماه منتظر دو س ...

خب عجله کردن برای لاغر شدن مضره 

ولی قرص لاغری آلفا اسلیم یا ونوستات اصلی اگه گیر بیاری زود لاغر  میشی

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

وقت هایی که آزاد بودی غذا بخوری خیلی کم میخوردید؟

اره ناهار هشت قاشق برنج شامم هشت چیزای چرب نمی‌خوردم نوشابه بدون قند همین الانم باز باید 10 یا15کم کنم بازم رژیمی میخورم حتی دوهفته که رفتم خونه مامانمو فامیلامون ده قاشقم بیشتر نمیشد 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

خب عجله کردن برای لاغر شدن مضره ولی قرص لاغری آلفا اسلیم یا ونوستات اصلی اگه گیر بیاری زود لاغر میش ...

نه نمیخوام با قرص اونقدرم عجله ندارم منظورم اینکه چی کار کنم که خیلی دیر وزن کم نکنم مثلا تو یه ماه منتطر نباشم که یه کیلو کم کنم یا چطور جلوی خودمو بگیرم

نه نمیخوام با قرص اونقدرم عجله ندارم منظورم اینکه چی کار کنم که خیلی دیر وزن کم نکنم مثلا تو یه ماه ...

برنامه ی چربی سوزی و لاغری ، رژیم غذایی باشه یا تمرین و یا برنامه های خونگی دیگه ، روی کل بدن تاثیر میزاره

و اولین قسمتی که لاغر میشه صورت و گردنه و آخرین قسمت شکم و پهلو

پس مراقب ظاهر و زیبایی خودتم باش عزیزم 

اندازه هاتو توی پی وی بفرست برام

و چندتا سوال دیگه که اونجا ازت میپرسم . 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

من برای اولین بار اقدام کردم از این چای که اقای حیاتی تبلیغ میکنه سفارش دادم اوردن دو روز هس شروع کردم میخورم گف تا عید به ورن دلخواهت که ۱۵کیلو هس میرسی توکل برخدا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

برنامه ی چربی سوزی و لاغری ، رژیم غذایی باشه یا تمرین و یا برنامه های خونگی دیگه ، روی کل بدن تاثیر ...

حسن میگه خانم نیستین

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن