2777
2789
عنوان

دلیل طلاق از همسر دومم نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 77 پست
اعتیاد نداره؟یا اینکه باکسی مچشو نگرفتی؟مشکوک نیس؟

قبلا مصرف می‌کرد ولی کامل ترک کرد گذاشت کنار.خیانت نمیکنه اما آدم راحتی‌ه.مثلا یکیو ببینه تو خیابون از دختره میگه ببین چ اندامی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر بابا یاد پارتنر احمق دوزاری خودم افتادم ک عین این پارانویید بود ول کن عامو بابام راس میگه کنار اینا ادم مث چی پیر میشه موهات رنگ دندونات ک هیچ اصن مو نمیمونه برات کنار اینا اکر ادامه بدب لرزش دست و انواع اقسام بیماری میزنی تو وجودت عامو

🐈‍⬛

طلاق بگیر بابا یاد پارتنر احمق دوزاری خودم افتادم ک عین این پارانویید بود ول کن عامو بابام راس میگه ...

خوبه بابات درک میکنه این چیزا رو.بابای منم تاحدودی حق ب من میده اما تاحالا محکم رفتار نکرده تا تکلیفم معلوم شه

ازدواج دوم و اییییییین شوهر؟   

چرا با فکر ازدواج مجدد نکردی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بنظرم طلاق نگیر سعی کن تغییرش بدی میتونی با سیاست پیش بری ــ خیلیا توی زندگیشون زجر کشیدن اما در نها ...

اینا تغییر نمیکنن عزیزم :) دیدم و تجربش کردم پارانویا درمان نداره :)))))

🐈‍⬛