2777
2789
عنوان

زبان جدید

47 بازدید | 22 پست

میخوام یه زبان یاد بگیرم به نظرتون چه زبانی رو شروع کنم؟ به جز انگلیسی 

و اینکه حدودا چقد طول میکشه که مسلط شد به اون زبان 

کامله کامل نه در حد متوسط

هدف خاصی هم برای مهاجرت و این داستانا ندارم فقط دوست دارم یادگیری زبان و 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخت نیست؟😬

نمی دونم ولی اگر قراره زمان بذاری رو یادگیری زبان ، بهترین گزینه است. چون حداقل یک میلیارد نفر چینی صحبت می کنن و با این روندی که پیش میره طی ۵۰ سال آینده ابرقدرت خواهند شد و برای تجارت کردن لازمه.

من ارمنیم ارمنیو بلدمانگلیسیو هم یاد گرفتمالمانیم بلدم.ولی اگر بخوام بهت ی زبون بگم میگم برو سراغ فر ...

سلام، شما دیشب موضوع ازدواج سن پایین تو نی نی سایت رو پیش کشیدید و گفتید محله ارامنه شیراز تشریف دارید؟

سلام، شما دیشب موضوع ازدواج سن پایین تو نی نی سایت رو پیش کشیدید و گفتید محله ارامنه شیراز تشریف دار ...

اره گلم. خودم گزارشش زدم چون دوست نداشتم پربازدید شه یه هو رسید به ۴۰۰ کامنت از پربازدید بودن بدم میاد

اره گلم. خودم گزارشش زدم چون دوست نداشتم پربازدید شه یه هو رسید به ۴۰۰ کامنت از پربازدید بودن بدم می ...

واقعا حلال زاده ای،  چون همین الان به قصد پیدا کردن شما اومدم نی نی سایت هر چی موضوع رو زدم پیداتون نکردم. اومدم یه سوالی بپرسم اتفاقا در مورد زبان فرانسه ، چون گفتید که کسانی رو تو اروپا دارید ، میشه کمک بگیرم از شما؟ ( با عرض معذرت از مدیر بحث)