2777
2789
عنوان

چرا یه مرد باید با لباس بیرون

52 بازدید | 20 پست

یه مردی که وقتی خانمش لباس بیرون از خونه پوشیده   میچسبه  بهش و میشه گفت تحریک میشه 😬

با وجود اینکه خانم داخل خونه بخودش میرسه لباسای خوب میپووشه  

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

چون اون همه زیبایی پوشیده میشه و تازه رادار مردا فعال میشه 😂😂😂😐🤦🏼‍♀️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی میچسبه بهش؟تویِ خیابون؟هزارتا معتی میتونه داشته باشه

نه دیگه تو خونه قبل از بیرون رفتن یا وقتی برمیگردی خونه

عجیبه 😁

خیلی😂😐

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

نه دیگه تو خونه قبل از بیرون رفتن یا وقتی برمیگردی خونه

بنظرم بیشتر میخواد ممانعت کنه نری بیرون

شایدم ترن آن میشه، هر کسی یه فتیشی داره بالاخره

خودش‌چیزی‌نمیگه؟

بنظرم بیشتر میخواد ممانعت کنه نری بیرونشایدم ترن آن میشه، هر کسی یه فتیشی داره بالاخرهخودش‌چیزی‌نمیگ ...

نه میگه خیلی جذاب میشی 

البته نه هر لباسی با لباسای  شیک 

نه لباس سرکار که گشاد و بلنده 

2790
2778
2791
2779
2792