2777
2789
عنوان

ناامیدی

88 بازدید | 9 پست

سلام من یک دختر۲۶ سالم هست خیلی ناامیدم پدرم مریصه وصع زندگی خراب هرچی خواستگار برام میمد نمشد تا جای که دیگه گفتم نمیشه را ندادم چی کار کنم

نیاز جنسی دارم

دارم دیونه میشم

تصمیم به خودکشی گرفتم

عزیزم الان اکثر آدمها مشکلاتی دارن که باعث میشه ناامید باشن وانگار شادی از بین رفته یکیش خودم.اما چاره چیه به خدا توکل کن وادامه بده بالاخره تموم میشه.همه چی تموم میشه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پسرهای زن نمای سایت می ریزن تو دایرکتتون

اینجا پر آدم مریضه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

باشه🥺

والا بخدا چاره ای جز توکل و ادامه زندگی نداریم اخه اگه خدایی نکرده کفر وخود کشی کنیم وضع از اینی که هست بدتر میشه من وقتی مادرم رفت به معنای واقعی شکستم اما بازم دارم تلاش می‌کنم بخدا توکل کنم وادامه بدم نمیخام اخرتمم خراب کنم از خدا میخوام خودش کمکمون کنه.بازم خدا رو هزار مرتبه شکر بخدا بد از بدتر بسیار هست.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

فقط شما نیستی که مشکلات داری همه دارن اگر قراره خودکشی باشه نصف ایران باید خودکشی کنه

شرایط زندگی هرکسی فرق داره

نمیشه هم هرچیزی رو گفت

من یک دختر بودم که شانس داشتن یک پدر سالم که پشت پناهم باشه نداشتم حتی یک فامیل و اشنایی رو ندارم

شرایط زندگی هرکسی فرق دارهنمیشه هم هرچیزی رو گفتمن یک دختر بودم که شانس داشتن یک پدر سالم که پشت پنا ...

بله شرایط همه فرق میکنه شاید شاید شرایط یکی بدتر از شما باشه مثلا من از شما بدترم نیمه پر لیوان را ببین سنتم که کمه  

کتاب شکر گذاری معجزه میکنه را بخون