2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله شوهرمنم همینجوریه.

بچم کوچیک بود ،عموم‌فوت کرده بود برای عموم گریه میکردم ،شوهرم زنگ زد شنید صدام گرفته و گریه کردم ، به مادرش زنگ زده بود گفته بود برو بچه رو بردار ببرپایین که ناراحت‌نشه ، گریه مادرشو نبینه .

گفتم یه بار حال منو نپرسیدی یا نگفتی مادرت تسلیت بگه فقط زنگ زدی که بچم ناراحت نشه؟

راضیم به رضای تو

من بچه ندارم اینو تجربه نکردم ولی یک چیزی بگم مردا همششششوووننن سر و ته یک کرباسن. ارزش اینو ندارن ک بخاطر کاراشون بری تو فکر و سوال بخدا فقط جوونی و عمرتو هدر میدی   ازین بعد تا خواستی ب این چیزا فک کنی و یا سوال تو ذهنت مشغلو فکریت کرد یکهو بلانسبت خودت و همه  بگو بره ب جهنم بابا مهم خودمم .... میدونی ک چی میگم؟؟؟

.

بله شوهرمنم همینجوریه.بچم کوچیک بود ،عموم‌فوت کرده بود برای عموم گریه میکردم ،شوهرم زنگ زد شنید صدام ...

اره نمیدونم چرا اینجور میشن بعد بچه دار شدن. خدا رحمت کنه عموتو

من بچه ندارم اینو تجربه نکردم ولی یک چیزی بگم مردا همششششوووننن سر و ته یک کرباسن. ارزش اینو ندارن ک ...

اخه فک میکنی مثلن حتی زنگ زدن هم فقط بخاطر دخترش زنگ میزنه انگار غرور ادمو له میکنه

اخه فک میکنی مثلن حتی زنگ زدن هم فقط بخاطر دخترش زنگ میزنه انگار غرور ادمو له میکنه

میدونم چی میگی قشنگ درکت میکنم از لحاظ اینک غرورت له میشه ولی بازم سعی کن ارامشتو حفظ کنی و ب این چیزا فکر نکنی اگ با فکر کردن حل میشه درست میشه خب اره ولی وقتی میدونی نمیشه پس بزن ب در بیخیالی چون اینجوری خیلی ب نفعته

.

چ بااااامززههه میگی نخوریدم😁

اخه تو یه تاپیک ریختن سرم وای 😆شوهر منم دخترم به دنیا اومده بود انگار یه انگیزه جدید براش بوجود اومده بود براش پر پر میشد سن اش ام کم بود،یه حس خاص انگار یه کار عحیبی کرده بچه بوجود اومده،الان کاملا عادی شده الویتش دو تامونیم  نه فقط دخترم