نمیدونم تا چقدر این جسم درسته یا نه ولی تا حالا برای شماهم پیش اومده که مامانتون بهتون حسادت کنه مثلا تو کوچکترین چیزها تو خرج کردن لباس خریدن و بهتر زندگی کردن از خودش
من چند وقته قشنگ میبینم رفتارش و خرید میکنم یجوری حرف میزنه تمسخر آمیز گاهی مبارک باشه هم نمیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه مامان من منو در حد خودش نمیبینه که بهم حسادت کنه😁
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
وای نه تموم زندگیم مدیون مامانمممم انقد هرچی دلم میخواد پولشو نداشتم برام میخره حتی با وجود اینک ازدواج کردم از زیر سنگم شده جور میکنه برام میخره که حسرتش ب دلم نمونه
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من که با مامانم کلا ارتباط خاصی ندارم چندین سال میتونم بدون اون زندگی کنم انقد از بچگی بهم نگرانی و استرس داده بخاطر اعتیاد بابام زندگی افتضاحی داشتم ... بخاطر اینا دلم نمیخواد اصلا ببینمشون الان باهاش در ارتباطم کامل اما از گذشته وحشتناکم فراریم..ازخانوادم ...و بله حسود منم همه چیو بهش نمیگم قایم میکنم ازش به شوهرم میگم با خانوادم صمیمی نشه چون میترسم شوهرمم سواستفاده کنن چون خیلی دل رحم ساده اس شوهرم....هی دست رو دلم نذار از مامانم امیدوارم من برای دخترم مادر خوبی باشم دوست دارم براش صدمو بذارم...