2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الات تو شش هفته ام اصلا حالت تهوع ندارم این علامت بدیه بچه ها؟

میاد بزودی سراغت.نگران نباش.والا دعا کن ک نیاد.وگرنه مث من حتی از آب خوردن هم میترسی 

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

من از 5-6 هفتگی شروع شد تا 18 هفتگی ,خیییلی خییییلی اذیت شدم جوری که از خودم خسته شدم صبح تا شب بدون خوردن چیزی فقط بالا میوردم و شب میرفتیم سرم میگرفتم و فردا روز از نو روزی از نو واقعا طاقت فرسا بود و 6 کیلو کم کردم تو این مدت

وای منم .. ولی با این وجود دلم واسه اون روزای بد تنگ شده آخه نی نی ام نموندش

آخیش عزیزم بمیرم برات انشاا.. زودی یه نی نی میاد تو دلت و تا ۱۲۰سالگی واست میمونه عزیزم توکلت بخدا باشه

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  

عزیزم هرکس یه جوره بدنش شما ممکنه تهوع نداشته باشی اما کمردرد داشته باشی دل درد داشته باشی و....

من خددم اوایل یه روز ک علایمم قطع میشد میترسیدم نکنه بچن چیزیش شده باشه ک دکتر گفت طبیعیه بعضی ها ک اصلا علایمی ندارن

نگران چیزی نباش و به این چیزا به هیج وجه فکرنکن یه روز خوبی یه روز بد! خداروشکر تهوع نداری

بزارجوجه بزرگ شه خودش برات همشو فراهم میکنه فشار به همه جات میاد من الان تنگی نفس دارم و کمردرد شدید نه نیتونم بخوابم نه میتونم بشینم

فقط روحیتو خفظ کن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟