منم همین مشکل رو دارم. پشت گوش مینداختم . ولی مهمه که بری چکاپ یه وقت تنبلی تخمدان نباشه. الان 7 ساله ازدواج کردم همیشه 42 روز 45 روز یه بار پریود میشم تنبلی تخمدان هم ندارم. تا الانم مشکلی باهاش نداشتم ولی الان که قصد بچه دار شدن دارن بد جور گیرم انداخته این قضیه
خب دکترت نگفت مشکل چیه؟ من میترسم تنبلی تخمدان داشته باشم چون طبیعی پیشگیری میکردم
نه نگفت الان دنبال دکتر خوب میگردم. سونو دادم تنبلی تخمدان ندارم . بهم یه دوره قرص جلوگیری داد که خوب بشم داشتم میمردم هم خونریزی کردم هم سینه هام درد داشت هم حالت تهوع خلاصه که داغون شدم. ولی از ماه بعد همون وضعیت رو داشتم
سلام عزیزم منم پری هام ۴۵ روزست تقریبا.. چیجوری فهمیدی که تنبلی نداری؟ سونو دادم تو سونو می نویسند؟
هم دکتر سونو بهم گفت تنبلی نداری هم دکتر خودم توی سونو نمینویسه چیز ی فکر کنم اونایی که تنبلی تخمدان دارن با آمپول پریود میشن یا توی سونوشون فولیکول نداره
هم دکتر سونو بهم گفت تنبلی نداری هم دکتر خودم توی سونو نمینویسه چیز ی فکر کنم اونایی که تنبلی تخمد ...
من آخرین سونوم ۴ تا فولیکول داشتم اما ریز بودن بزرگترینشون ۱۴ بود دکتر نگفت تنبلی دارم اما با آمپول پری میشم.. این ماه آمپول و قرص نخوردم سر ۴۵ روز ۳ روز فقط لک دیدم
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد