2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی

180 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم 

بچه ها من یک سال و نیمه ک ازدواج کردم و ب طور طبیعی پیشگیری میکنم الان ب مدت ۵ ماهه تو پریودیم هر ماه ۵تا ۷ روز تاخیر دارم ب نظرتون مشکل چیه؟

من آن شــــیخ سیــــــه روز ک در آخر عمـــر لــــای موهای تـو گـــم کرد خداوندش را💑💏

منم همین مشکل رو دارم. پشت گوش مینداختم . ولی مهمه که بری چکاپ یه وقت تنبلی تخمدان نباشه. الان 7 ساله ازدواج کردم همیشه 42 روز 45 روز یه بار پریود میشم تنبلی تخمدان هم ندارم. تا الانم مشکلی باهاش نداشتم ولی الان که قصد بچه دار شدن دارن بد جور گیرم انداخته این قضیه 

منم همین مشکل رو دارم. پشت گوش مینداختم . ولی مهمه که بری چکاپ یه وقت تنبلی تخمدان نباشه. الان 7 سال ...

خب دکترت نگفت مشکل چیه؟

من میترسم تنبلی تخمدان داشته باشم چون طبیعی پیشگیری میکردم

من آن شــــیخ سیــــــه روز ک در آخر عمـــر لــــای موهای تـو گـــم کرد خداوندش را💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکترت نگفت مشکل چیه؟ من میترسم تنبلی تخمدان داشته باشم چون طبیعی پیشگیری میکردم

نه نگفت الان دنبال دکتر خوب میگردم.
سونو دادم تنبلی تخمدان ندارم .
بهم یه دوره قرص جلوگیری داد که خوب بشم داشتم میمردم هم خونریزی کردم هم سینه هام درد داشت هم حالت تهوع خلاصه که داغون شدم. ولی از ماه بعد همون وضعیت رو داشتم

باید بری دکتر سونو واست بنویسه ببینه تنبلی نداشته باشی. من همینطورم تنبلی دارم و باردار نمیشم

مگ تنبلی درمان نداره؟

نه نگفت الان دنبال دکتر خوب میگردم. سونو دادم تنبلی تخمدان ندارم . بهم یه دوره قرص جلوگیری داد که خو ...

شاید کیست داشته باشی ها؟

منم همین مشکل رو دارم. پشت گوش مینداختم . ولی مهمه که بری چکاپ یه وقت تنبلی تخمدان نباشه. الان 7 سال ...

سلام عزیزم منم پری هام ۴۵ روزست تقریبا.. چیجوری فهمیدی که تنبلی نداری؟ سونو دادم تو سونو می نویسند؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم منم پری هام ۴۵ روزست تقریبا.. چیجوری فهمیدی که تنبلی نداری؟ سونو دادم تو سونو می نویسند؟

هم دکتر سونو بهم گفت تنبلی نداری
هم دکتر خودم
توی سونو نمینویسه چیز ی
فکر کنم اونایی که تنبلی تخمدان دارن با آمپول پریود میشن یا توی سونوشون فولیکول نداره 

نه درمان نداره. فقط موقعی که قصد بارداری داری بهت دارو میدن که تخمکهات بالغ بشن

وای خدایا من حداقل تا شیش سال دیگ نمیخوام بچه دار بشم

هم دکتر سونو بهم گفت تنبلی نداری هم دکتر خودم توی سونو نمینویسه چیز ی فکر کنم اونایی که تنبلی تخمد ...

من آخرین سونوم ۴ تا فولیکول داشتم اما ریز بودن بزرگترینشون ۱۴ بود دکتر نگفت تنبلی دارم اما با آمپول پری میشم.. این ماه آمپول و قرص نخوردم سر ۴۵ روز ۳ روز فقط لک دیدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نه کیست هم نداشتم روز 14 رفتم سونو 3 تا فولی راست 3 تا فولی چپ بزرگترینش 14 بود کیست هم نداشتم&nbs ...

نمیدونم والا من این چیزا رو تازه شنیدم