2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

77 بازدید | 15 پست

دیروز بردمش دکتر آز داد گفت احتمال ویروس باید تبشو پایین بیاری 

تب دائم کمو زیاد میشه شیافم استفاده میکنم تبشو پایین نمیاره واسم جای تعجب

فقط با دستمال نمدار تبش پایین میاد الان دو روز تقریبا تب داره تا وقتی خنکش کنم خوبه

کل لباسشو از تنش در آوردم چون تبش به ۳۹ رسید

جز دستمال نمدار چیکار دیگه میشه انجام داد

چرا تبش قطع نمیشه کامل؟

خودم سرماخوردم از م گرفت

۶ ماه ۱۰ روزشه

با یه رکابی نگهش دار.هر 4 ساعت یک بار بهش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده و پاشویه کن.دختر منم 3 روز تب داشت بردم دکتر گفت ویروسه تبشو همینجوری کنترل کردم.شبا تبش ممکنه بیشتز بشه.خدایی نکرده نتونستی تبشو کنترل کنی و شدید شد ببر دکتر هرموقع از شب یا روز بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویروسی که دختر من گرفته بود مدلش اینطوری بود که 3 روز تب بیشتر طول نمیکشید بعدش علایم سر ماخوردگی زد ...

آخه دکتر به من گفت دختر سنش کمه واسه ویرووس دارو تجویز نمیکنن فقط باید دوره ش بگذره

بعدم یه ایه ای هست ک واقعا تب رو میاره پایین از این کتاباهای داروخانه معنوی میتونی پیداکنی یا تو گوگل بزن ببین میاد من بچم هروقت تب میکرد میخوندم سریع تبش میومد پایین

آره عزیزم باید دورش بگذره.دختر من 15 ماهشه بزرگتره.بچه شما باید همینجوری خوب بشه.ولی قطره استامینوفن ...

تاثیری نداره چه قطره استا ی شیاف پایین نمیاره مگه اینکه با دستمال تبشو پایین بیارم

سلام اگه پر هلو داری بجشون و یکم از آبش بهش بده بخوره و با آب و نمک ملایم پاشویه بده.احیانا عفونت اد ...

۲ ماه پیش آز داد نداشت

ولی این ۲ روز نه شیر زیاد می خوره نه غذا کم ادرار میکنه می ترسم عفونت بگیره

۲ ماه پیش آز داد نداشت ولی این ۲ روز نه شیر زیاد می خوره نه غذا کم ادرار میکنه می ترسم عفونت بگیره

من خودم شخصا برا زمانی ک بچم تب میکرد اینکارارو میکردم اول اینکه خونسر باش خودت چیزای خنک بخور که از طریق شیرت بخوره و بقیه کارارو براش انجام بده