2777
2789
عنوان

چش درد و سر درد

32 بازدید | 5 پست

از خیلی اومدن تو گوشی هم هس؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من وقتی چشم و سرم با هم درد میگیره یعنی قندم افتاده.هر وقتم زیاد تو گوشی باشم اینجوری میشم

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

من وقتی چشم و سرم با هم درد میگیره یعنی قندم افتاده.هر وقتم زیاد تو گوشی باشم اینجوری میشم

من خیلیی تو گوشیم شبا هم بیدارم تا سع چهار میترسم چشام ضعیفع باشه کاشکی از اینا باشه

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلیی تو گوشیم شبا هم بیدارم تا سع چهار میترسم چشام ضعیفع باشه کاشکی از اینا باشه

شک نکن این مدت چشم رو ضعیف تا الان نکرده باشه به وقتش میکنه.چون خودمم همینجوری بودم چشمام ضعیف شد. گوشی رو محدود کن.قندتم چک کن.  چشم ضعیف باشه بهتره تا قند پایین. من قندم میفته با بدبختی میره بالا.خطراتش بیشتره. خیلی مراقب سلامتیت باش.گوشی ارزششو نداره

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

شک نکن این مدت چشم رو ضعیف تا الان نکرده باشه به وقتش میکنه.چون خودمم همینجوری بودم چشمام ضعیف شد. گ ...

ایشالا ک خوب شی عزیزم🌼💙قند ندارم ولی دیگ پشیمونم انقد ت گوشیم بنظرت چشام ضعیفه؟تار دید اینا هم ندارم 

ایشالا ک خوب شی عزیزم🌼💙قند ندارم ولی دیگ پشیمونم انقد ت گوشیم بنظرت چشام ضعیفه؟تار دید اینا هم ندا ...

نه منظورم قند داشتن نیست.پایین اومدن قند که علائمش درد چشم و سر درد هست.هروقت اینجوری شدی شربت شیرین بخور اگه خوب شدی پس قندت افتاده اگه نه شاید از خستگی باشه. ان شاءالله که ضعیف نیست.