2821
2789
عنوان

ازدواج

150 بازدید | 16 پست

دوستان یه سوال خواهرزاده ام با یکی دوست بود رفت خواستگاریش بیشتر از یبار چون خانواده اش مخالف بودن بعد از یه مدت برا دختره خواستگار اومد خانواده اش موافقت کردن اون دختره هم ازدواج کرد الان بعد از ۴ و ۵ سال دختره با ی بچه طلاق گرفته بهش میگم برو ازدواج کن باهاش (دختره هم دوست خودمه) میگم خیلی دوسش داشتی میگه نه دیگه نمیگیرمش چون پام وانساد. 

میگم خب خانوادش راضی نبودن بیچاره خب چیکار میکرد؟ 

بنظرتون دختره بی انصافی کرده؟

دختر بی انصافی نکرده 

ولی خب پسره دیگه دلش نمیخوادش 

نمیشه کاری کرد 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی چیزا تغییر کرده مثل دل خواهرزاده ات که بدجور شکسته و هیچ وقت خوب نمیشه

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

مگه دختره نامردی کرده ک دلش شکسته؟ ۳۴ سالشه اتل و باطل میگرده

آدم کسیو بخاد اگه شده زمین و زمانو بهم میدوزه تا بهش برسه

من خودم عاشق شدم خیلی کارا کردم تا بهش رسیدم

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

باید بیشتر میرفت . احتمالا دختره اون موقع دیگه ناامید شده بوده هم از خونوادش هم از پسره

یکی و دوماه بعد از خواستگاری ک جواب رد دادن با یکی دیگ ازدواج کرد ولی هردو خیلییی همو دوس داشتن اصلا تعجبم از دختره

آدم کسیو بخاد اگه شده زمین و زمانو بهم میدوزه تا بهش برسهمن خودم عاشق شدم خیلی کارا کردم تا بهش رسید ...

خب اینم چندبار رفت خواستگاری ندادن سنتی با یکی دیگه مورد تایید خانوادش ازدواج کرد. همون ی چند ماه بعد از اخرین جواب رد. اینم بازم میرفت خواستگاری اگر دختره ازدواج نمیکرد

2824
2823
2791
2779
2792