2789
عنوان

کمبود ویتامین d3

4290 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من اقدام کردم واسه بارداری و امروز ازمایشمو نشون دکتر دادم گفتن ویتامین دی خیلی کم بود واسم دوتا امپول نوشت یکی این ماه یکی اون ماه.

میخواستم ببینم اگه خدا خواست و باردار بودم با این دوتا امپول کمبود ویتامینم حل میشه؟؟مشکلی پیش نمیاد

💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه خیلی کم بوده باید قرصم بخوری...هفته ای یکی بخور..بعد ۱ ماه یا دوماه باز برو آز بده...نگران نباش کل ایران فقر ویتامین دی دارن گلم..همه و همه😘😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جدی؟؟یعنی من یک درصدم امکان نداره باردار باشم؟دکترم گفت ویتامین dخیلی کمه 

سعی کنید روزی 20 دقیقه جلو نور مستقیم آفتاب باشید چون سطح ویتامین دی دیر بالا میره

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
ویتامین دی من ۹ بود و دکترم بهم سه تا امپول داد ماهی یدونه میزنم تا الان یدونه زدم ولی دکترم ای یو ا ...

ایشالا که میشه ولی کمبود ویتامین دی یکی از دلایل نازایی هستش ...دکترای پولکی بی وجدان نمیگن اینو فقط جیبشونو پر میکنن

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
بچه ها علایمش چیه؟؟؟    

خشکی شدید پوست درد عضلات ریزش مو

جدی؟؟یعنی من یک درصدم امکان نداره باردار باشم؟دکترم گفت ویتامین dخیلی کمه 

چند بود

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟