2777
2789
عنوان

نمیدونم از دست خانوادم چیکار کنم

74 بازدید | 5 پست

از وقتی نامزد شدم شیش دانگ حواسشون به منه پدرو خواهرای ناتنی دارم که همش رو مخ مامانم میرن مامانمم دهن بینه میگن اینحا میاین حق ندارین شب برین تو اتاق بخوابین نامزدمم که عقدیم میاد خونمون خیلی سرسنگین رفتار میکنن خب من یه ازدواج ناموفقم داشتم بعد الان این شوهر مامانم میگه نبینم تو خونه من بهش بگی جانم عزیزم فداتبشم تنها میشید اصن بخورش بعد رفته رو مخ مامانم که این حامله نشه تا خیلی حرفا در میاره پشت سرم اجازه نمیدن ما ده دیقا با هم تنها بشیم حتی نامزدم میاد همه کارارو خودم میکنم همشون میشینن من غذا بپزم سالاد درست کنم میان کوفت میکنن حتی مامانمم پشتم نیست همش سوال پیچم میکنه خواهرای ناتیم حتی به غذا خوردنمم میشمورن حالا خونه واسه مادرمه ولی مامانمم پشتم نیست

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازخداکمک بخاه.اگه تونستی یه مشاوره خوب برو تابهت بگه چه جوررفتارکنی،حق داری نمیشه حرفی زد

انگار من اینجا اضافیم ازدواج کنم هیچ کدومشونو راه نمیدم چون خیلی بد رفتاری میکنن

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬