2777
2789
عنوان

فوری فوری لاغری با آمبدینگ

117 بازدید | 10 پست

دوستان کسی با روش آمبدینگ لاغر شده ؟

چند کیلو چند سایز طی چه مدت 

کسی اطلاعی درمورد هزینه هاش داره 

میشه جلسه ای رفت یا به صورت پک هست 

دردش زیاده؟

برای امبدینگ بهترین دکتر در تبریز رو معرفی کنید 

لطفا هرکسی اطلاعی داره سوالای من رو جواب بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاغری موضوعی با کاشت نخ ...مثلا شکم پهلو هرکدوم قسمت میخواهید لاغرشوید

اها نمیدونستم عزیزم من کلا از عمل زیبای میترسم به نظرم ریسکش بالاست

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

منم تو تبریز دنبال دکتر می گشتم.  شما به نتیجه ای رسیدین؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ن هنوز ترسیدم نرفتم

ممنون

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.