2777
2789
عنوان

پارتنر شمام ب بقیه خیلی نکا میکنه

164 بازدید | 13 پست

زن و مرد ندارع ها کلا ب بقیه خیلی نکا می‌کنه بعد ب من میگ مثلا میگ نگا فلانی یا میگ نگا سر اون فلانی چطوره کلا ازین حرفا البته منم اینجوریم ولی نه در حد اون ک ب بقیه نگا کنه وقتی ب دخترا نگا می‌کنه خیلی حالم بد میشه در حالیکه میدونم منظوری نداره بهش چند بار تیکه انداختم ولی درست نشد بنظرتون چیکار کنم کمتر نگا کنه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما فرق هیزی و کنجکاوی نفهمیدیم 

تا بیایم بگیم چرا نگاه می‌کنی میگه از کنجکاوی طرز پوشش چه می‌دونم این حرفا 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

احتمالا عادت و تیک داره 

خوب بیشتر بگی بیشتر حساس میشه 

دیگه خودش باید بخاد

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

والا ما فرق هیزی و کنجکاوی نفهمیدیم تا بیایم بگیم چرا نگاه می‌کنی میگه از کنجکاوی طرز پوشش چه می‌دون ...

آخه عزیزم هیزی ینی فقط ب خانما نگا کنه اونم با ی حالت چندشی این ب همه نگا می‌کنه تازه ی خانما خیلی کمتر نگا میکنه ک همون کمم من بدم میاد 

اگ پس فردابری سرزندگی این جریان میشه واستون یه مشکل بزرگ

خب همین امروز خیلی ناراحت شدم داشتن باهاش حرف میزدم بعد حواسش رفت طی حرف ی زن و شوهر ک پشت سرمون بودن 

اینجور آدما هیچ وقت درست نمیشن دیدم که میگم یه بطری آب قیمتش تو خونه هیچی نیست تو خیابون ۵ تومانه تو ...

عزیزم میگم نگاهش هیز نیس 😐کلا بیش فعاله خیلی شخصیت کنجکاوی داره ب زنا حتی خیلی کمتر نگا می‌کنه 

آخه عزیزم هیزی ینی فقط ب خانما نگا کنه اونم با ی حالت چندشی این ب همه نگا می‌کنه تازه ی خانما خیلی ک ...

دیگه همون نگاه می‌کنه دیگه کم زیاد نداره خودشون میگن کنکاو

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜