2777
2789
عنوان

سریال کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😂دقیقا خارج از کشور میخوادمیگه خرح‌یه عروسی ۲۰۰‌تا ۳۰۰ میلیون حداقلش هست بیا بریم‌ یک ماه کانادا ...

منم ببرین قول میدم زیاد اذیت نکنم🥲😂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

دنیای موازی😂چند سالت حالا اینجوری دنبال شوهری

😂

داداش ولکن یه شوخی بود فقط😂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

امیدوارم به اونی که دوستش داری و ادم درستی هست برسی که هیچ وقت حسرت به دلش توی این دنیا نمونی

فدای تو😍❤️

🤣😂بزار اول پول عروسی مون جور بشه چشم تو هم بیا تنهایی من باهاش جر و بحث میکنم

بگردم😍😂

انشالله جورمیشع

هعی ایشالله خدا از دهنت فقط بشنوه

میشه ازقدیم میگین یکی پول عروسی یکم(اون یکی رو یادم نیس😂)خدامیرسونه

وبا چشم خودم دیدم واقعا

خیلی سختی کشیدم تا بهم برسیم برای همین یکم نگرانم

خوشبحالت که به عشقت رسیدی🫠😍

نگران نباش با نگرانی و غصه خوردن که چیزی حل نمیشه

هزار مرتبه شکر واقعا عشق نبود اولش یهویی اومد😐😂ایشالله که حل بشه

اهافکرکردم رل و اینا بودین،من یکیو دوست داشتم تا دم عقد هم رفتیم ولی همچی بهم خورد🥲برای همون وقتی میبینم دونفر باعشق و سختی ازدواج رسیدن بهم واقعا ذوق میکنم😍

انشالله