2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟؟؟؟

90 بازدید | 8 پست

سلام

من یه مغازه ی ارثی از پدر خدابیامرزم دارم که قصد داریم بفروشیمش و با پولش زمین بخرم

خونه ی فعلیمونم که اپارتمانی هست رو بفروشم و بسازیمش ولی خیلی نگرانم نتونیم از پس مخارجش بر بیایم هم خونه از دستمون بره هم مغازه 

کسایی که امسال خونه ساختن میشه بگید چقدر هزینتون شد ؟چقدر هزینه ی گرفتن اب و برق و گاز و مجوز ساخت شد؟ایا با 65میلیون میشه 100متر خونه تا مرحله ی سفید کردن ساخت؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
بنايى وحشتناك پول خوره هرچى ميريزى توش تمومى نداره ولى مبلغ شما فك كنم كافى باشه حالا يكم بالاتر ك م ...

والا هرکس یه چیزی میگه 

شنیدم فقط 10میلیون پروانه ساخت 15میلیون اب و برق و گازش میشه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا هرکس یه چیزی میگه  شنیدم فقط 10میلیون پروانه ساخت 15میلیون اب و برق و گازش میشه

آره با ٨٠ تومن تموم ميشه واست اگه همه چيزو فوق معمولى بگيرى حالا بعدا دستت وا شد ام دى اف بهتر كاغذ ديوارى لوستر اينا

آره با ٨٠ تومن تموم ميشه واست اگه همه چيزو فوق معمولى بگيرى حالا بعدا دستت وا شد ام دى اف بهتر كاغذ ...

اینطوری باشه که خوبه 

شما تازگی بنایی انجام دادی؟

من پدرم خونه كلنگى خريدن ويلايى الان داريم باز سازيش ميكنيم البته ٢ طبقه همين ٦٠/٧٠ خرج شد

ببخشید هی سوال میکنم

شما پروانه هم گرفتید؟هزینش چقدر شد میخوام حدودش رو بدونم

ببخشید هی سوال میکنم شما پروانه هم گرفتید؟هزینش چقدر شد میخوام حدودش رو بدونم

پروانه واسه ساخته ما بازسازى كرديم عزيزم فك كنم اون ب متراژ و تعداد واحداى خونت داره

پروانه واسه ساخته ما بازسازى كرديم عزيزم فك كنم اون ب متراژ و تعداد واحداى خونت داره

مرسی گلم