2777
2789
عنوان

وام ازدواج

85 بازدید | 11 پست

دوستان شرایط وام ازدواج چجوریه کیا تازه گرفتن؟ خیلی طول میکشه بدن؟ فقط اونایی که تازه گرفتن بگن چون حس میکنم این روزا به سختی میدن وامو 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

والا برا من یک سال و سه ماهه که تو صفم هنوز ندادن خدا لعنتشون کنه شیش ماهه عروسی کردم بدون جهیزیه رفتم سر خونه زندگیم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
والا برا من یک سال و سه ماهه که تو صفم هنوز ندادن خدا لعنتشون کنه شیش ماهه عروسی کردم بدون جهیزیه رف ...

وای 300 میلیونه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال خیلیا گفتن حتی هنوز بعد ماه‌ها تعیین شعبه نشدن چه برسه واریز 

ما پارسال گرفتیم وام شوهرمو بعد ۱۳ روز واریز کردن 

خودمو بعد دو ماه به دلایلی 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

امسال خیلیا گفتن حتی هنوز بعد ماه‌ها تعیین شعبه نشدن چه برسه واریز ما پارسال گرفتیم وام شوهرمو بعد ۱ ...

سخت شده دیگه مال شما 150 بگو؟ 

وای 300 میلیونه؟

برا همسرم که بالای بیست و پنجه 300 میلیون برا خودم که زیر 23 هستم 350 میلیون 

البته خود بانک از هر کدوم قراره حدودا پونزده تومن سود برداره یعنی اینا قیمت های واقعیش هم نیستن 

بعد من دوسه ماه دیگه 23 سالم میشه نمی‌دونم اگه تا اونموقع وامم رو ندن وامم همون 350 تومن میمونه یا نه چون تا اونموقع اگه ندن یک سال و شیش ماه میشه که تو صف وامم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برا همسرم که بالای بیست و پنجه 300 میلیون برا خودم که زیر 23 هستم 350 میلیون البته خود بانک از هر کد ...

چقدر سخت شده 

چقدر سخت شده

آره