2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 65 پست
بنظر من دوماه چیزی نیست بقیه جوانب و بسنج.  .مهم عشق و علاقس که در شما فوران میکنه 😉😉😉😉 ...

😲کدوم عشق و علاقه !! این خواستگاره عزیزم 😩 

کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ ماه که چیزی نیست  پسردایی من ۲ سال و نیم کوچیکتر از زنشه توی این ده دوازده ساله خیلی هم خوب ...

خداروشکر 🙂

خودشم میگه فکر کن هم سنیم اون دوماه رو نبین اصلا 😄

کاربری واگذار شده
سلام من یه نفر رو میشناسم که هفت سال از شوهرش بزرگتر هست اما خدا وشکر پانزده سال هست ازدواج کردن مشک ...

سلام عزیزم 😕هفت سال 😳 بازم خداروشکر

کاربری واگذار شده
22 واسه پسر خيلي زوده الان ممكنه احساساتي باشه چند صباح ديگه دلشو نزني من بودم به كيسهاي ديگه فكر م ...

همین من بهش گفتم ولی گوشش بدهکار نیست از لحاظ احساساتم واقعا همینطور و البته کله شق !! حرف تو کلش نمیره 

کاربری واگذار شده
من یک سال از همسرم بزرگ ترم ..ولی تو خیلی موقعیت ها ایشون عاقلانه تر ظاهر می شند ... سن یه عدده ..با ...

خودش که خیلی ادعاش میشه ولی من میترسم توی زندگی جا بزنه یا نشه روش واسه زندگی حساب کرد

خوشحالم برای شما امیدوارم همیشه همینطور بمونید 

کاربری واگذار شده

شرایطش خوبه ولی به شرطی که بچه تصورش نکنی و پس فردا بخوای تو زندگی واسش مادری کنی.

اگه بعدها تو زندگی همش بخوای این موضوع سن رو بکشی وسط زندگیتون جالب نمیشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
شرایطش خوبه ولی به شرطی که بچه تصورش نکنی و پس فردا بخوای تو زندگی واسش مادری کنی. اگه بعدها تو زند ...

بله درسته حرف شما منم چون دوست ندارم این رو بهش گفتم ج من منفیه ولی ایشون اصلا گوشش بدهکار نیس یه جورایی میخاد حرفش رو کرسی بذاره

کاربری واگذار شده
بله درسته حرف شما منم چون دوست ندارم این رو بهش گفتم ج من منفیه ولی ایشون اصلا گوشش بدهکار نیس یه جو ...

میتونی محکش بزنی.با صحبت مشخص نمیشه طرفت به بلوغ فکری رسیده یا نه

در عمل ببین چقدر مردونه رفتار میکنه

تو یه شرایطی قرارش بده بعد ببین عکس العملش چیه

و ایا اون عکس العمل از نظر تو بچگانست؟ یا رفتار یه مرد بالغ و عاقل رو داره؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤