2777
2789
عنوان

بااین زندگی چ کنم؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 61 پست
با مامانش اینا صحبت کن. بعد هم ازش ضمانت بگیر که اگه باز دست از پا خطا کنه حق طلاق و بچه و مهریه و ه ...

باخانوادش قطع رابطه ام نفهمن بلانسبت بهم تهمت و فحاشی و ایناکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدگفت زنگم ک زدم فک کردم مادرشه نفهمیدم دختره اس میخاستم. کمک مالیشون کنم گفتم کسی نفهمه مثه س گ داره دروغ میگه میگه مادرش ازخط دخترش قبلا بهم زنگ زده بود

زن بدون بچه اش مرده است خاله من در شرف طلاقه چهارساله جدا زندگی میکنن روز تولد هفت سالگی بچه اش شو ...

مادر نیستم نمیتونم درک کنم😔😔😔😔😔

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

نه قسطها برات مشکلی هست نه بچه ات.

اگر کارد به استخوانت رسیده بود و تحمل اینهمه خیانت رو نداشتی، مهرت رو می بخشیدی و حضانت مادام العمر رو می گرفتی. خونه های وام دار هم الان خیلی راحت فروش میرن. خونه رو می فروختی و یه واحد کوچکتر می خریدی که برای خودت و بچه ات کافی باشه .

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
نه قسطها برات مشکلی هست نه بچه ات.  اگر کارد به استخوانت رسیده بود و تحمل اینهمه خیانت رو نداش ...

اخه از هفتادمتر کوچیکتر چی بگیرم!!!!!بچه هم هزینه داره اونجوری ک کلا راحت راحت میشه از همچی اخه

اونم با خانوادم رفت و امدی نداره یعنی خانوادم نمیخانش راش نمیدن منم همینطور مادرش نمیخادم از اون دعوا ببعد دلم ب خودش خوش بود ک اینم توزرد دراومد ایندفعه علنی البته من و اون بابچه میریم پیش خانوادمون