2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورم کلی هستش که شامل دین ، فرهنگ ، آداب و رسوم ، کتاب خوانی و....

متوجه شدم ، بنظر بنده از رفتار خودمون در جامعه ، نحوه حضور ، نحوه برخورد ، نحوه صحبت و...

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

متوجه شدم ، بنظر بنده از رفتار خودمون در جامعه ، نحوه حضور ، نحوه برخورد ، نحوه صحبت و...

ممنونم 

فردا یه مناظره داریم گفتم نظرات بقیه رو هم بدونم که کمک حالم بشه

خب منظورتون از نحوی برخورد و ..... چیه ؟ 

سخته ، نه ؟

ممنونم فردا یه مناظره داریم گفتم نظرات بقیه رو هم بدونم که کمک حالم بشهخب منظورتون از نحوی برخورد و ...

مثال بزنم براتون ، نحوه برخورد من مذهبی در رابطه با بد حجابی در جامعه چجوری باید باشه که دیگران ، دیدگاه بدی در رابطه با من و دین و بدحجابی و اخلاق بد پیدا نکنن ، 

نحوه حضور هم خودتون بهتر میدونید نحوه حضور در هر مکانی نشون دهنده طرز تفکر و اعتقادات اون فرده 

نحوه رفتار هم به همون منوال یکسری چیزها رو در جامعه فریاد میزنه 

در مقابل خوش اخلاقی ، خوش رویی ، لبخند ، گشاده رو بودن ، در کنار همه اعتقاداتمون ، هم جلوه ما رو حفظ میکنه هم نحوه رفتاری و فکری و ... نشون میده 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مثال بزنم براتون ، نحوه برخورد من مذهبی در رابطه با بد حجابی در جامعه چجوری باید باشه که دیگران ، دی ...

موافقم 

مچکرم که وقت گذاشتین و توضیح دادین 

یه روزنه ی جدیدی توی ذهنم باز شد که فردا میتونم ازش استفاده کنم 

سخته ، نه ؟

موافقم مچکرم که وقت گذاشتین و توضیح دادین یه روزنه ی جدیدی توی ذهنم باز شد که فردا میتونم ازش استفاد ...

خواهش میکنم ، موفق باشید