2777
2789

منو شوهرم كه دوست بوديم

رفتيم صحبت كنيم

شوهرم ميخاست بوسم كنه

زن داداشم نزديك در نشسته بود گوشاشم تيز كرده بود

من در رو كامل نبسته بودم و ميديدمش

فقط التماس شوهرم ميكردم نياد بوسم كنه با ايما اشاره 

اونم هي سر به سرم ميذاش كه الان ميام بوست ميكنم

خيس عرق شده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب لطف بابام روز خواستگاری نداشتم.😑😑😑😑

چرا

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
منو شوهرم كه دوست بوديم رفتيم صحبت كنيم شوهرم ميخاست بوسم كنه زن داداشم نزديك در نشسته بود گوشاشم ...

وااای چ باحال😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

ما روز خواستگاری هم یواشکی با اس ام اس حرف میزدیم😑چون دوست بودیم قبلس بابام نمیذاشت بریم تو اتاق بحرفیم میگفت حرفاتونو قبلا زدین😖

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

وای یادش بخییر

رفته بودیم تو اتاق شوهرم انقد سربه زیر بود که روش نمیشد چشم تو چشم نگاهم کنه.نگاهم میکرد تا من میخاستم نگاش کنم سرشو مینداخت پایین😂😂از خجالت قرررمز شده بود😀هی ميگفت چقد گرمه

وای یادش بخییر رفته بودیم تو اتاق شوهرم انقد سربه زیر بود که روش نمیشد چشم تو چشم نگاهم کنه.نگاهم م ...

الهیییییی

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

من و شوهرم رفتيم باهم صحبت كنيم اخرش كه ميخواست بره گفت شرايطت رو تو يه برگه برام بنويس كه هول هولكى نباشه وقشنگ وقت فكركردن داشته باشي وچيزي ازقلم نندازي.اخرش گفت از حالا بگم من هشتاد درصد شرايطت رو قبول كردم پيشاپيش😂😂

ما 2سال قبلش همه حرفامونو زده بودیم

صحبت توی اتاق فقط 5دقیقه طول کشید. که اونم من به زور نگهش داشتم که نره بیرون. میگفت بریم دیگه زود تموم شه من خیالم راحت شه😂😂😂

اومدیم بیرون همه اینجوری بودن😮😮😮😒😒😒 

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

شوهر من رفته بود بالا منبر پایینم نمی اومد،الان که بهش میگم ،میگه اصلا یادم نمیاد چی گفتم

برای شوخی هم همیشه میگه این خانم ما نذاشت ما هم یه کم حرف بزنیم

ولی اونروز هم خجالت میکشید هم خیلی استرس داشت

من مطمئنم که حتی فکر خورشید نیز گرما بخش است 
منو شوهرم كه دوست بوديم رفتيم صحبت كنيم شوهرم ميخاست بوسم كنه زن داداشم نزديك در نشسته بود گوشاشم ...

منم همين طور ولى من بوسش كردم صب تا شب صحبت ميكرديم ديگه چ صحبتى 😂