2777
2789
عنوان

همکلاسیمو بعدچهارده سال دیدم😃

357 بازدید | 16 پست

امروز جایی کار داشتم و جمعی از همکارا حضور داشتن

شروع کردیم به صحبت یکیشون گفت من فلان مدرسه کارمیکنم گفتم جدی من ابتداییمو اونجا بودم ایشون گفتن منم همینطور بعد بالبخند نگاشون کردم باخودم گفتم قطعا سنشون خیلی بیشتراز منه بهتره نپرسم چه سالی اونجا بوده،که خودش پرسید چه سالی اونجا بودی گفتم یادم نیس متولد فلانم گفت چه جالب منم،ولی اصلا بهت نمیاد همسن من باشی فکرکردم خیلی کوچکتری.فامیلیمو پرسید و خودشم معرفی کرد یهو یادم اومد کدوم همکلاسیم بود.

کلی صحبت کردیم و از گذشته گفتیم😂😍

عمر خیلی کوتاهه قدر زندگیتون رو بدونید گاهی خیلی زود دیر میشه باورم نمیشد۱۴سال گذشته و من انقدر اتفاقات رو چه خوب و چه بد پشت سر گذاشتم...

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم من هرگز همکلاسی های دبیرستانم رو نبینم

آمین

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چه خوب چه حس قشنگی منم دنبال دوستانم هستم خدا کنه پیذاسون اینجا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من یه دوستی دارم از دبیرستان خیلی دوسش دارم ۴ سال پیش که دبیرستان تموم شد من ازدواج کردم اون درسش رو ادامه داد ، دو سال اول یکی دو بار قرار گذاشتیم همو دیدیم ، ولی یکی دوسالی میشه ندیدمش ، حس کردم دیگه نمیخواد با من دوست باشه چون راهمون از هم جدا شده ، ولی من احساس تنهایی میکنم و دلم میخواست با هم دوست باشیم َ، میترسم بهش میام بدم چون درونگرام و حس میکنم اونم فکر میکنه چون تنها موندم بهش رو زدم 

ولی واقعا خیلی تنهام و هیچ دوستی ندارم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
الهی

خیلی جالب بود😂

جالبه چقدر حسرت خوردم که ایشون اون موقع تیزهوشان قبول شد من نتونستم شرکت کنم اما سرنوشت مسیر جفتمون رو به یجا رسوند.

اخی عزیزم هم حس شیرینی داشت هم تلخ

دقیقا 

از طرفی برای این ناراحت شدم که چقدر اون سال که ایشون تیزهوشان قبول شد گریه کردم،من بخاطر دلایلی نتونستم شرکت کنم اما الان هردو در یک نقطه هستیم...

دقیقا از طرفی برای این ناراحت شدم که چقدر اون سال که ایشون تیزهوشان قبول شد گریه کردم،من بخاطر دلایل ...

اره جالبه چ چیزایی ک تو سن نوجونی اهمیت دارن ولی وقتی بزرگ میشی بی اهمیت ترینن

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

چه خوب چه حس قشنگی منم دنبال دوستانم هستم خدا کنه پیذاسون اینجا

انشاالله پیدا کنی عزیزم

ولی حس کردم اون ناراحت شد چون اون سالها خیلی پز تیزهوشان قبول شدنشو به من میداد منم بخاطر یه مشکل خونوادگی نتونستم آزمون شرکت کنم و همیشه حسرت میخوردم اما الان جفتمون تو یه نقطه بودیم

من یه دوستی دارم از دبیرستان خیلی دوسش دارم ۴ سال پیش که دبیرستان تموم شد من ازدواج کردم اون درسش رو ...

باشگاه برو یا کلاسهایی که دوس داری شرکت کن قطعا اونجا دوستهایی با شرایط خودت پیدا میکنی متاهل باشه بهتر همدیگرو درک میکنید و زمان خوبی رو باهم میگذرونید

دوست منم ازدواج کرده و برخلاف من که با دیدنش خوشحال شدم اون ناراحت شد

انشاالله پیدا کنی عزیزمولی حس کردم اون ناراحت شد چون اون سالها خیلی پز تیزهوشان قبول شدنشو به من مید ...

اشکال نداره خو دیگه آدمیزاد همینه همه آرزوهای به واقعیت تبدیل نمیشه هرچیزی هر اتفاقی نیفته تغییر مسیر میشه این قانون زندگیه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره جالبه چ چیزایی ک تو سن نوجونی اهمیت دارن ولی وقتی بزرگ میشی بی اهمیت ترینن

دقیقا

الان میگم اون که قبول شد چه فرقی کرد با من،اگ تیزهوشان هم میرفتم نهایت مسیرم معلمی بود

اشکال نداره خو دیگه آدمیزاد همینه همه آرزوهای به واقعیت تبدیل نمیشه هرچیزی هر اتفاقی نیفته تغییر مسی ...

درسته یادگرفتم تلاش کنم و خودمو بسپارم به سرنوشت که قطعا خدا مسیر درست رو سرراهم قرار میده همیشه