2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

125 بازدید | 8 پست

بچه ها مسواک میزنم پنج دقیقه تایم طولانی 

روی زبونم رو میکشم 

ولی پنج دقیقه بعد انگار دهنم بوی خیلی بدی میده 

مکنه از معده باشه ؟ دوتا دندون خراب دارم اما حس میکنم معده باشه 

قزص چی بخورم؟

۱۰۰ درصد از معده و مشکلات گوارشیه

چون تو فکر میکنی بو فقط از بهداشت دهانه

در حالی که مسواک میزنی ۵ مین بعد چیزی بخوری اون اسانس و طعم خمیر دندون و فرش بودن دهان میپره و از ته حلق و گلو بوی معده میاد بالا

حتماً برو پیش متخصص گوارش و داخل بیشتر جواب میگیری 

منم برای بهداشت دهان خیلی هزینه کردن از بهترین نخ دندان اورال بی ، مسواک سافت و خمیردندان کرست و اورال بی و.. حتی مسواک زبان شو هم ۴۰۰-۵۰۰ تومن خریدم 

حتی مسواک برقی ۴ میلیونی اورال بی گرفتم دهان شویه مصرف میکنم اسپری خوشبو کننده دهان هم میگیرم

ماهی یه بار یک دوره مکمل لاکتوگام مصرف میکن 

ولی آخر آخر هیچی به هیچ فهمیدم مشکل مشکل معده امه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ درصد از معده و مشکلات گوارشیهچون تو فکر میکنی بو فقط از بهداشت دهانهدر حالی که مسواک میزنی ۵ مین ...

اگر مطمئنی مشکل از معدته تنها راه درمانت خوردن ناشتا سیاه دانه با عسل هست

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اگر مطمئنی مشکل از معدته تنها راه درمانت خوردن ناشتا سیاه دانه با عسل هست

اینو مصرف دارم البته نمی‌دونستم برای معده هم خوبه یا نه 

برای سردی رحم و کیست تخمدان مصرف میکنم 

ولی هیچوقت برای بوی دهان تأثیری نداشته چون مدت ها قبل هم استفاده میکردم 

مشکل بوی دهان من کی رفع شد .. درست وقتی که آندوسکوپی شدم و مشکل دقیق معده ام مشخص شد(میکروب یا باکتری معده بود مشکلم) و دقیقا برای همون موضوع دارو مصرف کردم خوب شد 

پس باید معده رو چیکار کنیم

تحت نظر دکتر گوارش باشین 

اگه تاثیرگذار نبود و احساس کردین تشخیص درست نبوده خودتون پیشنهاد آندوسکوپی یا کولونوسکوپی بدین 

اینجوری دقیقااا مشکلات گوارشی تون مشخص میشه منم آندوسکوپی که دادم فهمیدم باکتری یا میکروب معده دارم

اینو مصرف دارم البته نمی‌دونستم برای معده هم خوبه یا نه برای سردی رحم و کیست تخمدان مصرف میکنم ولی ه ...

چه دارویی مصرف کردی گلم میشه خواهشاً ج بدی لطفاااا

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔