2777
2789

من تا هیجده سالگی مادرم نمیذاشت کار کنم و منو دختر بچه میدونست. از هیجده سالگی مهارت هایی یاد گرفتم و تونستم باهاشون کار کنم و پول در بیارم ولی رفتم دانشگاه و تموم وقتم واسه دانشگاه میرفت و مجبور شدم کارمو پاره وقت ادامه بدم.  

الان لیسانسمو تازه تموم کردم و ۲۳ سالمه و تازه دارم برای کارم با عشق وقت و انرژی میذارم و یه کم پس انداز میکنم و مسافرت میرم و تفریح و پس انداز و کار رو با هم دارم. ولی هی بهم میگن ارشد و دکترا بخون. میدونم اگه ارشد و دکترا بخونم بازم وقتم کلی میره و نمیتونم برای کارم که هدف و رویامه تلاش کنم و تازه سی سالگی به بعد که دکترام رو گرفتم باید بیام سراغ رویام که اون موقع هم تا بیام شروع کنم شده ۳۵ سالم و باید بچه دار بشم تا دیر نشده و حداقل پنج سال از عمرم صرف حاملگی و بچه داری میشه. 

چهل سالگی تازه باید رویامو کامل کنم؟  حس میکنم تا الانشم درس و دانشگاه منو از زندگی و پیشرفت انداخته.  درس به درد کسی میخوره که میخواد کارمند شه نه منی که از اولشم شغل ازاد دوست داشتم. 

من حس میکنم خیلی عمرم رفته و دوازده  سال عمرم رو تو مدرسه و چهار سالش هم تو دانشگاه از دست دادم و الان که دارم کاری که دوست دارم انجام میدم از همیشه بیشتر حس مفید بودن و زنده بودن میکنم و همش میگم چه قدر دیر شد چه قدر پیر شدم و انگار خیلی کم وقت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا میتونی هنر درآمدزا یاد بگیر ، اگه میتونی شغلی پیدا کنی که به مدارک ارشد و دکترا نیاز داشته باشه برو درست و ادامه بده اگه نه همین کارشناسی بسه ، در عوض به درآمد و مشاغل پر درآمد فکر کن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
کارت چیه

میوه خشک تولید میکنم و میفروشم. 

البته تو این چند سال زبان تدریس میکردم.

و جز خرج دانشگاه پولی نمیموند که دستگاه میوه خشک کن بخرم. 

ولی بعد از دانشگاهم این دستگاهو خریدم و الان دو ماهه کارمو شروع کردم. از تدریس زبان که ماهی ده تومن حدودا در میارم. 

میوه خشکم تو این دو ماه دوازده تومن تونستم بفروشم که امیدوارم فروشم کمکم بیشتر بشه. ولی اگه قرار باشه ادامه تحصیل بدم دیگه باید قیدشو بزنم. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792